REPUBLIKA NA LICU MESTA: Prve fotografije posle požara na Novom Beogradu, sumnja se da je muškarac izvršio samoubistvo (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Mihajlo ŽILOVIĆ - 25.03.2023 | 12:06


Još uvek nije poznato na koji način je muškarac star oko 60 godina izvršio samoubistvo, ali se čulo kako je nešto jako puklo, a zatim je izbio požar.

Foto: ST/N. PANČIĆ
REPUBLIKA NA LICU MESTA: Prve fotografije posle požara na Novom Beogradu, sumnja se da je muškarac izvršio samoubistvo (FOTO/VIDEO)

U zgradi u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu jutros je izbio požar u kome je jedno lice izgubilo život. Kako nezvanično saznaje portal Republika.rs muškarac S. J. je izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama medija, sumnjalo se da je eksplodirala plinska boca. Međutim, kako portal Republika.rs saznaje plinska boca, niti njeni ostaci, nisu pronađeni na licu mesta.

Još uvek nije poznato na koji način je muškarac S. J. star oko 60 godina izvršio samoubistvo. Kako kažu komšije on je bio farmaceut i već je pokušao sebi da oduzme život. On se skoro doselio u zgradu u Pariske komune.

Komšije za portal Republika.rs svedoče da se čulo kako je nešto jako puklo, te se stoga pomislilo na eksploziju plinske boce.

Kako saznajemo na licu mesta, telo muškarca koje je nagorelo pronađeno je pored kreveta. POGLEDAJ GALERIJU

Porodica nastradalog je došla na mesto tragedije i trenutno se nalaze u zgradi u kojoj je stan na trećem spratu koji se zapalio.

Vatrogasne jedinice i policija su na terenu.

Zgrada je prepuna vode nakon gašenja požara.

BONUS VIDEO