OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE U KOJOJ JE DEVOJČICA POPILA ASEPSOL: Završila je kontrolni i izašla, drugari su primetili da nešto nije kako treba! (FOTO)


IZVOR: Slađana STEPANOVIĆ - 06.12.2022 | 14:12


A.P. (16) pokušala je da izvrši samoubistvo popivši asepsol i sredstvo za čišćenje.

Foto: ST/N. PANČIĆ
OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE U KOJOJ JE DEVOJČICA POPILA ASEPSOL: Završila je kontrolni i izašla, drugari su primetili da nešto nije kako treba! (FOTO)

Direktor Prve ekonomske škole Milibor Saković objasnio je za Republiku šta se desilo kobne večeri kada je učenica ove škole pokušala sebi da oduzme život.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Milibor Saković

- Oko 21.30 sam dobio poziv od policije i obaveštenje šta se desilo. Devojčica je završila kontrolni na sedmom času i izašla napolje, a njeni drugari su primetili neko crvenilo kod nje i nervozu, ali su mislili da je zbog testa. Onda su je ostali drugari sreli na stepenicama škole i videli da joj nije dobro, pa su pozvali Hitnu pomoć koja ju je odvezla na VMA. Njen otac mi se javio i jutros i rekao da je ona dobro. Ne možemo da iznosimo privatne detalje o njoj. Istraga će utvrditi šta se tačno desilo, odnosno gde je popila tu tečnost, da li u toaletu ili na stepenicama, gde su je sreli drugari - rekao nam je Saković. POGLEDAJ GALERIJU

Direktor je naglasio da je najbitnije da je devojčica dobro i posebno je pohvalio njene drugarice koje su na vreme primetile da joj treba lekarska pomoć.

- Uključen je i Centar za socijalni rad, i nadamo se da će se naša učenica što pre vratiti na nastavu, a mi smo već počeli da smišljamo kako ćemo joj pomoći da se oporavi od svega - istakao je naš sagovornik.

BONUS VIDEO: