KRVNIČKI PREBILI MLADIĆA (20) U NOĆNOM KLUBU: Udarali ga i rukama i nogama - ima ozbiljne povrede glave!


IZVOR: Republika - 11.11.2022 | 12:25


Dvojica mladića i okoline Niša su uhapšena jer u prebili dečka tokom noćnog izlaska.

Foto: shutterstock
KRVNIČKI PREBILI MLADIĆA (20) U NOĆNOM KLUBU: Udarali ga i rukama i nogama - ima ozbiljne povrede glave!

Niška policija uhapsila je N. S. (30) iz Niške Banje i Đ. M. (20) iz okoline Doljevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i učestvovanje u tuči.

Osumnjičeni se terete da su, prethodnog vikenda, u jednom noćnom klubu, fizički napali dvadesetogodišnjaka iz okoline Niša.

Mladiću su zadali više udaraca rukama i nogama, pri čemu je zadobio teške telesne povrede glave.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, po čijem nalogu su uhapšeni.

Ovo je još jedno jezivo nasilje u Nišu, a javnost još nije zaboravila kada je mladić pre mesec dana izboden u tom gradu nakon tuče.

Da podsetimo, maloletnik iz Niša star 17 godina izboden je oko jedan čas iza ponoći 14. oktobra, u tuči u Ulici Pariske komune. On je uboden nožem u stomak i prebačen je u Klinički centar u Nišu gde je hitno operisan.

- Pacijet je primljen sa ubodnom ranom u predelu abdomena. Odmah je hirurški zbrinut i stabilnih je vitalnih parametara i nalazi se u jedinici intenzivnog lečenja na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju - potvrđeno je tada u Kliničkom centru u Nišu.

Prema nezvaničnim saznanjima, maloletni mladić je uboden nožem ispod pupka, a šta su motivi sukoba u ovom trenutku još uvek nije zvanično poznato.

U niškoj policiji našem listu je potvrđeno samo da je došlo do svađe i tuče između dva lica, bez navođenja njihovih godina, te da je jedan učesnik u tuči povređen ali ne i kakve je povrede zadobio.

Ono što se u ovom trenutku zna jeste to da je incidentu koji se desio na ulici prethodila svađa. Za koje će krivično delo biti osumnjičen napadač, zavisiće od kvalifikacije težine povreda koje je zadobio povređeni maloletnik.

BONUS VIDEO