"AL ĆE DA SE TRESE KREVET"! Jedina žena iz Belivukovog klana zaplakala od sreće zbog puštanja muža iz pritvora!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 21.10.2022 | 10:56


Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića danas se završilo, a nastavlja se 7., 8. i 10. novembra u Specijalnom sudu.

Foto: Sroski telegraf
"AL ĆE DA SE TRESE KREVET"! Jedina žena iz Belivukovog klana zaplakala od sreće zbog puštanja muža iz pritvora!

Posle pauze od sat vremena sudsko veće je saopštilo da je Borisu Karapandžiću ukinut pritvor u kom je bio od hapšenja sa klanom.

Usvojeni su predlozi advokata Jakše Pekovića i Ivana Gvozdenca i u odnosu na Miloša Lukića Selaka, i on će biti pušten, ali uz meru zabrane napuštanja stana, a istu pogodnost sud je dao i okrivljenima Vladi Gergievu i Filipu Ivanovskom.

Predlozi ostalih advokata odbrane za puštanje iz pritvora su odbijeni.

Veljko Belivuk i Miljković su čestitali Karapandžiću, ali činilo se da su se više obradovali puštanju njihovog prijatelja Filipa Ivanovskog, dok su sa kiselim osmehom pozdravili puštanje iz pritvora još dvojice okrivljenih.

- Joj, konačno - prokomentarisala je jedina dama klana Slađana Sekulić, kojoj je jedan od advokata glasno dobacio: " Al će da se trese krevet večeras".

Prisutni u publici primetili su da je Sekulićeva zaplakala kad je sudija saopštila da će joj se muž danas pridružiti u kući.

Sestra Milovana Tadića Mikse je kasnila na suđenje danas, a iz sudnice je otišla tužna što mu pritvor nije zamenjen bar nanogicom. 

Miksa se okrivljenima u boksu za optužene hvalio kako mu je sestra divna i kako ga podržava sa ostatkom porodice kad god je u problemu.

Bonus video: