TRI OSOBE POVREĐENE, VATROGASCI MORALI DA SEKU AUTOMOBILE! Detalji jezive saobraćajke na ZRENJANINSKOM PUTU kod Kaća! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.09.2022 | 20:37


Dva muškarca su nakon nesreće na Zrenjaninskom putu hitno prebačeni na odeljenje hirurgije, dok je treća osoba zbrinuta na licu mesta.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
TRI OSOBE POVREĐENE, VATROGASCI MORALI DA SEKU AUTOMOBILE! Detalji jezive saobraćajke na ZRENJANINSKOM PUTU kod Kaća! (VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći večeras na Zrenjaninskom putu, na isključenju za Kać učestvovalo je više vozila, a tri osobe su povređene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako je za medije rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, poziv su primili večeras u 19.37 sati.

Prema njegovim rečima, muškarac starosti 57 godina je zadobio višestruke povrede i posle zbrinjavanja na licu mesta smešten je na odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV.

Muškarac star 69 godina je takođe povređen i prevezen na odeljenje hirurgije UC KCV, dok je ženskoj osobi starosti 29 godina, lekarska pomoć ukazana na licu mesta. 

Intervenisali su i vatrogasci koji su morali da seku jedno vozilo kako bi povređenog muškarca izvadili iz automobila.

Uzrok nesreće za sada nije poznat, a policija obavlja uviđaj. Na ovoj deonici puta saobraćaj je usporen i stvarala se kolona.

Bonus video: