Veljini advokati se izmirili: "Bravo kolega"!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 07.07.2022 | 15:19


Novoizabrani advokat Veljka Belivuka. iskusni krivičar Vlada Petrović čestitao je pred desetinama kolega, mladom Nikoli Ristoviću na uvodnom izlaganju od juče pred koje se sukobio sa njim.

Foto: Starsport/Tanjug/J.PAP/MUP
Veljini advokati se izmirili: "Bravo kolega"!

 - Bravo kolega, bili ste sjajni juče. Svaka reč je bila na mestu - kazao je mladjem kolegi Petrović koji je, inače, prema oceni advokata, juče nastupio bahato i nadobudno dok se otimao za reč sa Ristovićem insistirajući da on i njegova supruga prvi imaju izlaganje.

Foto: Adelarda Popović

Advokat Nikola Ristović

- Presudio je optuženi Belivuk i rekao je da Ristović kao prvoizabrani advokat govori prvi, pa tek Vlada Petrović i Gordana Božilović koje je on angažovao kada su postali advokati njegovog pajtosa Marka Miljkovića - ispričao je izvor Republike. 

Foto: Adelarda Popović

Advokat Vlada Petrović

Inače, Nikola Ristović uz Velju Nevolju brani još 12 članova njegovog klana i u uvodnom izlaganju prvenstveno je tražio izdvajanje dokaza protiv klana kao nezakonito pribavljenih preko aplikacije Skaj, a koji su pored iskaza okrivljenih saradnika i DNK optuženih, kostur optužnice, odnosno najjači dokazi Tužilaštva za organizovani kriminal.

BONUS VIDEO: