ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU IZ TRGOVIŠTA! Tukao trudnu ženu, stezao je za vrat i udarao u stomak?!


IZVOR: Republika - 21.05.2022 | 20:03


Osnovni sud u Vranju prihvatio je zahtev Osnovnog javnog tužilaštva za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana prema T.I. (41), iz sela Donji Stajevac, opština Trgovište zbog porodičnog nasilja, potvrdio je portparol OJT Miodrag Stojanović.

Foto: Shutterstock
ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU IZ TRGOVIŠTA! Tukao trudnu ženu, stezao je za vrat i udarao u stomak?!

Podsećamo T.I. je nakon verbalnog sukoba nasrnuo na suprugu T.J.(28) koja je u šestom mesecu trudnoće. Iz OJT nisu želeli da iznose više detalja da se ne bi remetio tok krivičnog postupka.

Prema nezvaničnim saznanjima na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju T.I. (41), je negirao krivicu. On je kako se nezvanično saznaje negirao da je udario trudnu suprugu u stomak , “navodno je samo odgurnuo. Uhvatio je u predelu vrata pa je posle uhvatio u predelu stomaka, ali je samo odgurnuo nije je udario, to je njegova odbrana”, nezvanična su saznanja.

Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vranju u ponedeljak će biti saslušani svedoci i oštećena T. J (28). Nasilnik će ostati u pritvoru, njemu je određeno zadržavanje zbog uticaja na svedoke, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: