NAJPRE SE POBILI, A ONDA JE SEVNUO NOŽ! Ubijeni Stefan je celu noć radio sa Ivanom! DO ZLOČINA DOŠLO NA TROTOARU KAD SU KRENULI KUĆI!


IZVOR: Republika - 21.02.2022 | 11:56


Prvo se pobili pa je Ivan potegao nož!

Foto: pixabay.com
NAJPRE SE POBILI, A ONDA JE SEVNUO NOŽ! Ubijeni Stefan je celu noć radio sa Ivanom! DO ZLOČINA DOŠLO NA TROTOARU KAD SU KRENULI KUĆI!

Beogradska policija efikasnom akcijom uhapsila je Ivana N. (45) osumnjičenog za ubistvo kolege Stefana Milinkovića (31) na Batajničkom drumu u Zemunu, a o zločinu ih je obavestio sam ubica, ali i jedan od radnika firme u kojoj su sva trojica bili zaposleni.

Kako saznajemo, ubica i ubijeni su se zajedno vraćali iz noćne smene kada su se na ulici najpre pobili, a potom je Ivan potegao i nož.

- Zemunsku policiju pozvao je D.R. i rekao da se dogodila tuča, a da jedan od radnika leži na trotoaru, a ubrzo se javio i sam ubica. Odmah je upućena patrola policije i Hitna pomoć. Međutim, nesrećnom čoveku nije bilo spasa, pa su lekari mogli samo da konstatuju smrt - kaže izvor blizak istrazi.

Ubistvo se dogodilo jutros oko šest časova na Batajničkom drumu u Zemunu, a ubrzo je uhapšen Ivan N. On je bio sav kaljav i krvav. Policija je kod njega zatekla nož kojim je presudio Stefanu M.

Telo nesrećnog čoveka prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, dok je policija odredila zadržavanje od 48 sati uhapšenom.

Osumnjičeni će sutra biti priveden kod tužioca Višeg suda u Beogradu.