BLIZU SPLIĆANA JE BILA I JEDNA EKIPA IZ ZADRA: Menadžerka kluba progovorila o nestalom Mateju, otkrila i da li je bilo incidenata!


IZVOR: Republika - 05.01.2022 | 07:04


Jedno od poslednjih mesta gde je viđen 27-godišnji Matej Periš iz Splita je upravo beogradski klub Magacin, koji se nekad nazivao Gotik te je tako poznat u javnosti. On je zadnji put viđen 31. decembra oko 2:30, a njegov nestanak prijavljen je tog dana oko 18 sati.

Foto: Facebook, ST-V.Lukić
BLIZU SPLIĆANA JE BILA I JEDNA EKIPA IZ ZADRA: Menadžerka kluba progovorila o nestalom Mateju, otkrila i da li je bilo incidenata!

Navedeni klub je u utorak popodne "posetila" policija, a menadžerka kluba Zorica Šestović pokazala je unutrašnjost kluba novinarima Slobodne Dalmacije kao i šank gde je sedeo nestali mladić i njegovi prijatelji.

- U blizini Splićana bila je i jedna ekipa iz Zadra, rekli su da su se baš lepo proveli svi. Sutradan kad su čuli za nestanak i oni su bili ovde. Ulazi se samo uz rezervaciju, ali ako klub nije dovoljno popunjen, može se ući i bez nje. Koliko znam, momci iz Splita nisu imali rezervaciju. Nije bilo stvarno nikakvih problema s njima. Omladina kao omladina. To što se proširilo negde da ih je redar upozoravao su čiste gluposti te insinuacije. To je valjda rekao jedan od tih momaka. Ja u to ne verujem. Jer naše osiguranje stoji napolju, imamo četiri momka. Bitno je i to uvek gledamo, da niko ne unese neko oružje -  kazala je Zorica Šestović. 


Ispričala je i to da su klub zatvorili kad je mladi Splićanin nestao.

- Bilo bi glupo da u ovoj situaciji radimo i veselimo se dok ne znamo šta se dogodilo s momkom - kazala je.

Foto: Printskrin

Nenad Periš

Policija je nekoliko puta posetila klub i "pročešljala ga". Menadžerka je ispričala i to da je svako malo neko od zaposlenika ode na razgovor kod njih.  Na pitanje o jakni Mateja Periša kaže da su je uzeli njegovi prijatelji. Isto tako, kazala je da je otac mladića Nenad Periš bio u klubu u nedelju kada je došao u Beograd tokom trećeg dana potrage za njegovim sinom.