SPLIĆANI TROŠILI NOVAC NA ENORMNU KOLIČINU ALKOHOLA: Popili četiri flaše viskija i šest flaša vina, obezbeđenje ih smirivalo sve vreme (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.01.2022 | 19:35


Ekipa Splićana u kojo je bio nestali Matej Periš (27) u klubu "Gotik" u Beton hali kobne noći između 30. i 31. decembra bila je odlično raspoložena. Oni su naručivali flaše alkoholnih pića u velikim količinama, otkriva izvor koji je te večeri bio u "Gotik" i koji kaže da nije bilo moguće ne primetiti grupu od sedmorice mladića iz Splita.

Foto: Facebook, ST-V.Lukić
SPLIĆANI TROŠILI NOVAC NA ENORMNU KOLIČINU ALKOHOLA: Popili četiri flaše viskija i šest flaša vina, obezbeđenje ih smirivalo sve vreme (FOTO)

Takođe, Kurir je saznao da su kobne večeri konzumirali spid i sinteticke droge.

Društvo je bilo bili u iznajmljenom stanu, odakle su otišli u jedan restoran u blizini "Gotika", a zatim prešli u "Gotik". Društvo u kome je bio Matej čitave večeri naručivalo je u klubu i vino i viski, a uz koristili spid i sinteticke droge.

- Društvo u kojem je Matej bio naručivalo je velike količine alkohola. Uzeli su četiri flaše viskija, šest flaša vina... Bilo je tu svega i svačega. Bili su bučni i zato ih je obezbeđenje i smirivalo s vremena na vreme - ispričao je Blicu ovaj očevidac.

Matej je pre izlaska iz kluba bio vidno pijan i vidno se teturao kada je napustio klub. Sigurnosne kamere zabeležile su čudno ponašanje nestalog momka koje je najverovatnije izazvano kombinovanjem alkohola i droge. POGLEDAJ GALERIJU

Prema toj teoriji, mladić je uskoro postao dezorijentisan, čime se onjašnjava njegovo čudno ponašanje na snimcima zabeleženim nadzornim kamerama, na kojima se vidi kako ispod Brankovog mosta pokušava da uđe u taksi iako je u tom trenutku samo 200 metara udaljen od "Gotika".

- On je dugo trčao, možda i oko sat vremena. Možda je mislio, ako je konzumirao alkohol ili šta već, da će za tih sat vremena doći sebi - kazao je danas Slobodan Mišković, bivši inspektor za otmice i iznude.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

(Republika/Blic)

Bonus video: