GOKSI JE STRADAO ZBOG FILIPA KORAĆA! Sa njegovom glavom su uradili UŽASNU stvar


IZVOR: Republika - 06.08.2021 | 08:34


Goran Veličković Goksi, vođa navijačke grupe "Jang bojs", kasapljen je s velikim uživanjem u kući strave u Ritopeku. Njega je lično ubio Marko Miljković zvani Mesar, a pre nego što je otišao u kuću strave u Ritopeku, Veličković se sastao sa Vukom Vučinićem za koga se sumnja da je upravo on bio taj koji ga je odvezao na klanje.

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ, E-Stock/M. Privatna arhivaRafailović

Belivuk, Veličković i Miljković

Kao što je već poznato, za njegovo ubistvo osumnjičena je kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a prema fotografijama koje Objektiv ima u posedu, vidi se da su njegovu odrubljenu glavu stavili na zadnjicu leša, a zatim to slikali i slali preko "skaj” telefona.

Goksi je ubijen zbog veza s Filipom Koraćem, koji je označen kao jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića. Za Koraća i Bojovića se priča da su dugo u sukobu s "kavačkim klanom" i njihovom ispostavom u Srbiji pod kontrolom Belivuka i Miljkovića. Tim pre što je u obezglavljeno telo Veličkovića urezano nožem "Korać pi*ka", a veruje se da su upravo takve fotografije slate ovom navodnom visokopozicioniranom članu škaljarsko-barsko-zemunskog klana.

Prema rečima naših izvora koji su imali uvid u optužnicu podignutu protiv kriminalne organizacije Belivuka i Miljkovića, Veličković je ubijen u kući u Ritopeku, i to 3. avgusta 2020. godine. Prema pisanju medija, Bojan Hrvatin, za koga se veruje da je svedok-saradnik u ovom procesu, otkrio je da je Veličkovića ubio lično Marko Miljković. On tvrdi da mu je Mare Mesar ispričao da je lično sekirom odsekao glavu Goksiju i da se ubijeni Veličković "dobro držao" i da je "bio najhrabriji".

Foto: ST/P. DIVAC

Mural posvećen Goksiju

Verovalo se da je ključnu ulogu u namamljivanju Veličkovića u zamku u Ritopeku odigrao njegov blizak prijatelj Vuk Vučinić, ali ta verzija je otpala pošto je Vučinić jedini među uhapšenim pripadnicima ove grupe čije ime se ne nalazi na postojećoj optužnici. Veličković je dovezen do Ritopeka automobilom marke "smart" u kojem su pronađeni DNK tragovi Nemanje Đurića, kao i braće Miloša i Marka Budimira.

GOKSIJEV "SKAJ" TELEFON REGISTROVAN U RITOPEKU

Da je Veličkovićevo ubistvo izvršeno u Ritopeku, osim jezivih fotografija, govori i činjenica da je njegov "skaj" telefon registrovan na baznoj stanici koja odgovora lokaciji "kuće strave", i to na dan kad je Veličković nestao.

Huliganska grupa "Principi", koja je delovala pod velom navijača Partizana, a na čijem čelu je bio Belivuk, bila je u dugotrajnom sukobu sa grupama okupljenim oko Veličkovićevih "Jang bojsa". Borba za prevlast na "jugu" trajala je dugo i bila je nasilna i prepuna incidenata. Veruje se da je Veličković komandovao grupom koja je želela da svrgne s "vlasti" Veljine "Pincipe", a da je imao podršku i Filipa Koraća, koji je želeo da eliminiše rivale iz "kavačkog klana".

GDE JE BIO GOKSI PRE NESTANKA

Supruga Gorana Veličkovića tvrdila je da je, na dan kad je nestao, odvezla supruga do Višegradske ulice posle ručka kod njenih roditelja. Veličkovića su snimile kamere oko 16.30 časova kako, odeven u belu košulju, sa belim kačketom i crnom zaštitnom maskom na licu, ulazi u jednu apoteku. Tri minuta kasnije na snimku se vidi da izlazi iz apoteke. Kretao se peške prema Ulici kneza Miloša i sastao se s muškarcem za koga se veruje da je Vuk Vučinić. Zajedno su ušli u crni "smart" Taj automobil je snimljen kako se kreće prema Zaklopači. Na snimcima se kasnije vidi isti automobil kako se vraća iz ovog mesta, ali u njemu se nije nalazio Veličković, već osoba za koju se pretpostavlja da je Vučinić i nepoznati muškarac. Goksijeva supruga tvrdi da je zamolila jednog njegovog prijatelja da pozove njenog supruga preko "skaj" telefona i da sazna gde se nalazi. Navodno je dobila nekoliko poruka u kojima joj je poručeno da ne brine i da će se on vratiti taksijem kući.