ULEMEKU SU ODSEKLI TESTIS, BORIO SE SA SMRĆU HILJADU PUTA: Obelodanjeni šok detalji iz Legije stranaca!


IZVOR: Republika - 02.07.2021 | 08:05


Poznanstvo i prijateljstvo Kristijana Golubovića i Milorada Ulemeka Legije tokom devedesetih godina prošlog veka jedna je od poznatih i mnogo puta prepričanih činjenica. Ipak, godinama kasnije, Kristijan je otkrio informacije o Legiji koje su zapanjile javnost.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Milorad Ulemek Legija

Golubović je u intervjuju za Mondo prokomentarisao odnose sa Legijom, pa je otrkio i kroz kakve je opasnosti prolazio na ratištima širom sveta.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">Profimedia, E/Stock</a>

Kristijan i Legija

- Legija je jako disciplinovan, pravi sportski tip. Imao je taj greh u životu što je voleo tako malo tu gandžu i neki put da popije viski. Onda izgubi pamet. Neka ta frustracija iz detinjstva što je bio kinjen u Legiji stranaca na ratištima u Bejrutu, Nikaragvi... Odsečen mu je jedan testis. Borio se sa životom i smrću hiljadu puta. Očigledno ga je ta napetost, revolt i taj kontinuirani stres doveo do vijetnamskog sindroma koji je on prebacio na ulicu preko tog Zemunskog klana. Oni su se skontali - oni kriminalci, on vojnik i ispala je ta neka hemija. Država je bila u nikad većoj tranziciji, oni su počeli da mrače i oblače i uradili su šta su uradili.

- Uvek sam govorio Legiji - pošto ti mene smatraš glupljim od sebe evo ja ću da ti kažem. Idete u grob ili na doživotnu. Sredine nema. Ja gledam - malo na robiju, malo grob. Plivam, valjda ću da isteram neku svoju dijagonalu - rekao je Kristijan.