(FOTO, VIDEO) Republika u Ritopeku: OVO JE BUNAR U KOJEM JE PRONAĐENA LOBANJA?!


IZVOR: Republika - 10.02.2021 | 12:59


Policija je u bunaru kod vikendice u Ritopeku našla lobanju za koju se sumnja da pripada navijaču Goranu Veličkoviću, koga su navodno oteli i ubili Veljko Belivuk, Marko Miljković Mare i pripadnici njihove kriminalne grupe.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kako saznajemo od naših reportera sa lica mesta, Žandarmerija je okružila imanje, a na 50 metara od kuće nalazi se beli objekat sa zelenim krovom za koji se pretpostavlja da je bunar.

Podsećamo, policija je tokom višednevnog uviđaja i pretrage vikendice u Ritopeku kod Beograda, za koju se sumnja da je bila mesto najmanje tri ubistva koja su počinili, kako se sumnja, Veljko Belivuk, Marko Miljković Mare i članovi njihovog surovog klana, u bunaru pronašla ljudsku lobanju, za koju se sumnja da pripada Goranu Veličkoviću Goksiju, navijaču Partizana. POGLEDAJ GALERIJU

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je isušivala bunare u okolini vikendice strave, a u jednom od njih našli su ostatke raskomadanog tela. ​Lobanja je poslata na analizu i čekaju se rezultati

 

 
$bp("Brid_12961823", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"717780"});

 

Goran Veličković Goksi

Nestanak Veličkovića, porodica je prijavila početkom avgusta prošle godine. Njegova supruga, navodno je policiji rekla da je njen muž poslednji put viđen 3. avgusta oko 16.30 sati u Višegradskoj ulici u Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama "smart" koji je zaplenjen prilikom hapšenja Belivuka i Miljkovića je ključni dokaz nestanka Veličkovića.

 

 
$bp("Brid_12961957", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"717781"});