CRNA TAČKA U ALEKSINCU! Na istom mestu gde je Saša ubio Milenu i sebe, pre 8 godina došlo do SLIČNOG ZLOČINA!


IZVOR: Republika - 16.12.2020 | 07:38


Saša Prokić (51) ubio je svoju bivšu suprugu Milenu Prokić (44) iz očevog pištolja juče oko 17 časova na parkingu u Aleksincu, a odmah nakon toga presudio je i sebi. Njih dvoje su se rastali mesec dana pre toga, pa se ona preselila u Aleksinac iz sela Gornja Pešanica gde su živeli sa ćerkom.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">ST/N. MANDIĆ/www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Na istom mestu gde je Saša upucao Milenu, pa sebe, dogodila se identična tragedija pre 8 godina.

Naime, Suzana Radenković (36) iz Aleksinca, takođe je bila žrtva svog supruga Miroslava (49), koji ju je avgusta 2012. godine ranio pucavši joj u glavu iz pištolja, na istom mestu gde se dogodila i ova tragedija. On je, kao i Saša, posle toga izvršio samoubistvo. Nesrećna žena je posle ranjavanja prevezena na Klinku za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, ali je sutradan podlegla povredama.

Miroslav je, kako su mediji ranije prenosili, presreo svoju suprugu koja je krenula na posao. Posle svađe, ženi je ispalio hitac iz pištolja u glavu, a zatim na isti način presudio i sebi.

 

 
$bp("Brid_08103540", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

 

Iza njih je ostalo dvoje dece, u to vreme još uvek maloletne, ćerka Katarina i sin Stefan.

Između ovog para i Saše i Milene postoji još jedna sličnost: i Radenkovići su živeli zajedno, ali je Suzana dva meseca pre tragedije napustila supruga i počela da stanuje u Aleksincu. Milena je Sašu napustila pre mesec dana.