Za dlaku izbegnuta tragedija kod Rafinerije nafte! Prevrnula se cisterna ispunjena bitumenom: Očevidac OTKRIO DETALJE NESREĆE!


IZVOR: S. S. - 27.11.2020 | 05:20


Vozač cisterne povređen je juče oko 11 časova, kad se teretnjak koji je vozio prevrnuo na Pančevačkom putu, kod Rafinerije nafte. On je prošao sa lakšim povredama, a pukom srećom ni po druge vozače nije bilo težih posledica.

Foto: Republika

Sreća u nesreći: Vozač lakše povređen

Kako smo saznali na licu mesta, u cisterni je bio bitumen, pa zato nije došlo do eksplozije, a vozač se kretao iz pravca Pančeva.

- Nedaleko od semafora izgubio je kontrolu nad volanom i pokušavao da ukoči, ali nije uspeo i vozilo je nastavilo da se kreće levo ka industrijskoj zoni, pa je oborio banderu i od siline udara se prevrnuo u suprotnoj traci. Na tom mestu na manje od 20 metara stajali su drugi automobili jer je za njih bilo crveno svetlo i pukom srećom cisterna ih nije zakačila - ispričao je očevidac za Srpski telegraf. POGLEDAJ GALERIJU

Vatrogasci i policija brzo su stigli na lice mesta i izvukli vozača iz kabine, kojem je glava bila krvava, ali je bio svestan i dobro se osećao, pa ga je Hitna pomoć zbrinula zbog posekotina na glavi.

"Parking servis" odvukao je kamion na tehnički pregled, a daljom istragom biće otkriven uzrok nesreće.