ZA NEVERICU! Policija ne može da pronađe poslanika koji je rođaka BRUTALNO izudarao ČEKIĆEM ZA MESO


IZVOR: Republika - 24.09.2020 | 14:08


Narodni poslanik iz Prijepolja Samir Tandir koji je u noći između utorka i srede pretukao Seada Veljovića, kako je ovaj ispričao čekićima za meso, još uvek nije saslušan, saznaje Republika.

Foto: Republika

Samir Tandir

Tandir je, iako su inspektori Policijske uprave Prijepolje pokušavali da ga pronađu, do četvrtka pre podne ostao nedostupan policiji. Prema nezvaničnim informacijama iz prijepoljske policije u toku je rad na utvrđivanju činjenica u vezi ovog događaja čiju jasniju sliku bi trebalo da daju zapisi sa video kamera u naselju Centrala gde je došlo do sukoba.

U Osnovnom javnom tužilaštvu iz Prijepolja rečeno nam je da će protiv Tandira u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za lake telesne povrede.

Samira Tandira, poslanika u sadašnjem sazivu Narodne skupštine Republike Srbije, zamenika predsednika Zukorlićeve Stranke pravde i pomirenja, i odbornika u SO Prijepolje, Sead Veljović je prijavio policiji ispričavši da ga je Tandir posle prepirke tukao čekićima za meso.

 
$bp("Brid_00956191", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});

Veljović je, kako je za "Blic" rekao njegov advokat Haris Rovčanin, prilikom napada zadobio povrede glave, kuka i pojedinih delova tela. Zbog zadobijenih povreda je iz Prijepolja, gde mu je ukazana lekarska pomoć, Veljović je prebačen u užičku bolnicu na snimanje glave.

Svedok nemilog događaja bila je Veljovićeva supruga, inače Tandirova bliža rođaka. Sead Veljović policiji je ispričao da je do prepirke sa Tandirom došlo u Ulici Izeta Čavića u Prijepolju. Tokom svađe, ispričao je povređeni, narodni poslanik je potegao dva čekića za meso – tučka i nasrnuo na njega.

Veljović je preneo da je posle dva udarca u glavu koja mu je zadao Tandir pao na zemlju i donekle izgubio svest i da je kasnije još nekoliko puta udaren dok je pokušavao da ustane i odbrani se od napadača. Dalje, naveo je da je njegova supruga pokušala da spreči sukob, ali da se Tandir nije obazirao na njene molbe.

 
$bp("Brid_00956202", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});

Veljović je ispričao da je u jednom trenutku uspeo da eskivira udarac i da je Tandir umesto u njega udario u beton zbog čeka se čekić raspao.

U sredu ujutro iz Prijepolja su plasirane određene priče da je do sukoba u Ulici Izeta Čavića došlo pošto je Veljović nasrnuo Tandira a ovaj mu uzvratio. Isti krugovi navode da je Tandir napadnut od strane muža kojeg je žena varala sa Tandirom.

Veljović sve ovo demantuje tvrdeći da je on bio žrtva napada i postavljajući logično pitanje: "Kako je žena mogla da me vara sa bliskim rođakom".