Žestoka tuča Novom Pazaru, radio i nož! Do sukoba došlo jer je mladić (17) slao lascivne poruke majci napadača


IZVOR: Telegraf, Republika - 21.09.2020 | 07:21


Novopazarska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg tinejdžera zbog sumnje da je nožem izbo mladiće od 19 i 20 godina, kao i petnaestogodišnjaka koji se tereti da im je zadao nekoliko udaraca.

Foto: pixabay.com

Kako mediji nezvanično saznaju, do verbalnog sukoba, a potom i tuče došlo je ispred kuće uhapšenog sedamnaestogodišnjaka.

- Nakon kraće rasprave jedan od oštećenih je krenuo ka sedamnaestogodišnjaku kako bi se fizički obračunali. Došlo je do tuče tokom koje je on potegao nož i dva puta ubo u predelu grudi oba mladića, dok ih je petnaestogodišnjak nekoliko puta udario zatvorenim šakama - prenosi detalje izvor iz istrage.

Devetnaestogodišnjak je zadobio teške telesne povrede i nakon ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno. Godinu dana stariji mladić je lakše povređen.

 

 
$bp("Brid_00672697", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

 

Sukob nastao zbog poruka?

Prema nepotvrđenim informacijama, do sukoba među mladićima je došlo zbog toga što je, navodno, sedamnaestogodišnjak slao poruke i uznemiravao majku jednog od oštećenih.

- Petnaestogodišnji mladić se druži sa jednim od oštećenih i on je, kako je rekao prilikom saslušanja, šale radi dao broj telefona majke jednog od njih svom prijatelju koji joj je potom slao poruke, navodno, ne znajući da se radi o starijoj osobi i majci oštećenog. Kada je oštećeni saznao šta se dešava došlo je do sukoba i tuče - dodaje izvor koji je upoznat sa detaljima istrage.

 

 
$bp("Brid_00672721", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});

 

Sedamnaestogodišnji mladić se tereti da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a njegov dve godine mlađi prijatelj nasilničko ponašanje.

Na predlog zamenika Višeg tužioca u Novom Pazaru, Viši sud im je odredio pritvor do 30 dana.