Par iz Kladova želeo je da iskusi "trojku": Zbog perverzija umalo krv da padne


IZVOR: Informer, Republika - 05.09.2020 | 21:29


Muž S. G. (55) ubedio suprugu R. P. (51) da dovede u kuću ljubavnicu S. D. (40) jer će im to "osvežiti" brak * Žena jedva pristala, ali kad su se svi zajedno našli u krevetu, muž se više posvetio ljubavnici, pa je R. P. napala muža

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Meštanka sela kod Kladova R. P. (51) dobila je zabranu prilaska porodičnoj kući na mesec dana jer je pretukla muža S. G. (55) i umalo ga zaklala nožem dok su bili u krevetu zajedno sa njegovom ljubavnicom S. D. (40)!

Žena je prethodno, posle dužeg ubeđivanja, pristala da muž dovede ljubavnicu u kuću jer će im to, navodno, "osvežiti" brak. Međutim, dok su svi bili u krevetu, muž se više posvetio ljubavnici nego svojoj ženi, što je razbesnelo R. P. (51), pa ga je išutirala i napala ga nožem! Muž se jedva odbranio od pomahnitale žene, a ljubavnica je pozvala policiju.

 
$bp("Brid_99341162", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"238"});

Uporno je ubeđivao

Izvor koji je dobro upućen u ovaj nesvakidašnji događaj, kaže da su R. P. i S. G. proveli 11 godina u nevenčanom braku i zajedno su stekli kuću, ali on je pre nekoliko meseci započeo ljubavnu vezu sa S. D.

- Muž je odmah priznao supruzi da ima ljubavnicu i R. P. je tada pobesnela, ali on je uspeo nekako da je smiri. Zatim je počeo da je ubeđuje da bi najbolje bilo da ljubavnica dođe u njihovu kuću, da njih troje žive zajedno. Supruga u početku nije htela ni da čuje, ali muž je bio uporan, uveravao ju je da on nije zaljubljen u ljubavnicu, već da bi svima bilo od koristi da se ona useli kod njih jer će im oboma pomagati - priča izvor

Muž je, malo-pomalo, uveravao suprugu da će od S. D. imati samo koristi jer će ova raditi većinu kućnih poslova. Kazao joj je i da će se u toj situaciji i on ponovo "osetiti kao muškarac", pošto R. P. zbog narušenog zdravlja ne može redovno da ima seks sa njim.

- Ključni argument u tom ubeđivanju bio mu je da će boravak S. D. u kući "osvežiti" njihov brak. Ubeđivao je suprugu da to nije ništa strašno i da ima puno takvih veza u kojima mlađe žene uspevaju da učine da se bračni partneri ponovo zavole. I R. P. je konačno pristala - kazao je izvor upućen u detalje.

Meštani: Dve žene? Pa to je normalno

Meštani ovog kladovskog sela kažu da nije ništa neobično da muškarac živi sa dve žene u kući i da je to "potpuno normalno".
- Takva zajednica je zaista dobra za "osvežavanje" braka. Šta je tu čudno - pitao se stariji meštanin

Međutim, čim se S. D. uselila u kuću, počele su sitne čarke i prozivke.

- Uprkos tome, mlađa žena je vodila računa o domaćinstvu i redovno je imala seks sa domaćinom. Nakon nedelju dana provedenih u takvoj zajednici, dve žene su se žestoko posvađale, a da bi ih smirio, S. G. ih je obe pozvao u krevet. Počela je predigra, ali muškarac je više pažnje posvetio mlađoj ženi, zbog čega je R. P. pobesnela i nasrnula najpre na suparnicu, koja je prestravljena pobegla iz kreveta - rekao je izvor.

 
$bp("Brid_99341202", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"231"});

Pojurila suparnicu

Pomahnitala R. P. je, prema njegovim rečima, krenula za S. D., ali se muž isprečio ispred žene, pokušavajući da odbrani ljubavnicu. Žena je tad šutnula muža u međunožje, nakon čega je dohvatila kuhinjski nož sa stola, i pošla ka njemu, u nameri da ga zakolje. S. G. je krajnjim snagama uspeo da se odbrani, a S. D. je pozvala policiju - ispričao je izvor.

Pošto R. P. i S. G. nisu u braku, on nije mogao da bude optužen za poligamiju, ali je zato protiv R. P. podneta prijava zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mera zabrane prilaska kući.
Niko od aktera ove turbulentne ljubavne "trojke" nije hteo da priča za medije.