SAHRANJEN ESTRADNI MENADŽER BOR LALEVIĆ (39): Poslednji pozdrav od "Delija", Ace Lukasa, Ace Pejovića...


IZVOR: Kristina ILIĆ - 15.07.2020 | 04:00


Dobro znaj da uvek tu sam ja, dobro znaj da neću nikada da te ostavim, da te zaboravim, dobro znaj da uvek tu sam ja...

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Bor Lalević

Odjekivala je pesma, nezvanična himna navijačke grupe "Delije", juče bežanijskim grobljem na poslednjem ispraćaju estradnog menadžera i velikog zvezdaša Bora Lalevića (39), kog je odnela korona.

Uz mere predostrožnosti, na sahrani se okupio veliki broj ljudi, a tuga na njihovim licima bila je neopisiva. Umalo nije zaplakao i sveštenik koji je držao opelo.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sahrana

- Malo je onih dana u kojima ne obavljam ovu dužnost, a naročito je retko da nekog nisam poznavao, a da me je ovoliko pogodila i dirnula tuga ljudi koji ispraćaju ovog čoveka - rekao je sveštenik.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Aca Lukas

Među onima koji su došli da isprate Lalevića bili su i njegovi saradnici sa estrade Saša Matić, Aca Lukas, Aco Pejović... Kažu, Bora su voleli svi, zvali, nazivajući ga dobrim medom estrade.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Aco Pejović

- Odgajan je, vaspitan i školovan da sam odabere svoj put. Bio je pravoslavac i ako je nekad nešto zgrešio, nadam se da ćete mu sve oprostiti. Njegova velika ljubav bila je Zvezda. Nažalost, nije izdržao u borbi s ovim opakim nevidljivim neprijateljem. Mislim da je na nekom lepšem mestu, neka mu je večna slava - sa teskobom je izgovorio Borov otac, opraštajući se poslednji put od sina.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Saša Matić

Okupljeni su potom diskretno među sobom podelili baklje, zapalili ih i digli visoko, a onda su se ponovo zaorile pesme "Delija". 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Boban Rajović