Krvav obračun u Nišu: Ćerka je prijavila ocu silovanje, on dečka iskasapio nožem!


IZVOR: Telegraf, Republika - 11.03.2020 | 14:30


Č.N. (50) iz sela Trupale kod Niša izbo je sinoć nožem N.R. (24), bivšeg momka svoje ćerke. Kako prenose mediji, dvadesetogodišnja devojka je N.R. prethodno prijavila za silovanje pa je mladić došao u kuću njenog oca da bi to raspravili.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

- Njih dvoje su se zabavljali pa je ona 7. marta otišla u njegovu kuću u Donjem Međurovu. Međutim, ljubavni sastanak je dobio neočekivani tok jer se par posvađao a po tvrdnjama devojke, bila je najpre fizički napadnuta, a zatim i silovana. Čim je došla kući, ispričala je ocu šta joj se desilo a momka je prijavila policiji – kažu oni koji su upoznati sa ovim slučajem.

Policija je obavestila Više javno tužilaštvo u Nišu koje je ustanovilo da ima elemenata za podnošenje krivične prijave za silovanje, ali mladić nije uhapšen jer ga policija nije pronašla.

- On je sinoć došao u Trupale i počeo da lupa na vrata bivše devojke zahtevajući da sa njom razgovara. Njen otac je pozvao policiju, ali je N.R. pre njihovog dolaska stigao da razvali balkonska vrata i i uđe u kuću. Kada je policija stigla, zatekla ga je na podu sa vidnim povredama. Ustanovljeno je da se posvađao i potukao sa ocem devojke koji je tokom sukoba potegao nož – navodi izvor koji je upoznat sa detaljima slučaja.

Mladić je prebačen u nišku bolnicu gde je ustanovljeno da ima teške povrede, ali da nije životno ugrožen.

- Pacijent je sa ubodnim ranama smešen u intenzivnu negu Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju. Zadobio je posekotinu po vratu i ubod u leđa, iznad lopatice. Hirurški je zbrinut, dreniran, nije neposredno životno ugrožen, njegovo lečenje će biti nastavljeno – sopštili su iz Kliničkog centra.

U Osnovnom javnom tužilaštvu je potvrđeno da će protiv devojčinog oca biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog nanošenja teških telesnih povreda. Istragom će biti ustanovljeno da li je Č.N. postupao u nužnoj odbrani.