Detalji pogibije kod Feketića: Snežana izgubila život, povređeno šestoro ljudi sa kojima je bila u kombiju


IZVOR: kurir.rs, Republika - 04.03.2020 | 18:56


Stravična nesreća dogodila se danas na putu Novi Sad prema Horgošu, kod mesta Feketić, gde je poginula Snežana K. iz Čačka, a šest osoba koje su bile u istom kombiju vršačkih registracija povređeno je u toj nesreći.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Foto ilustracija

To je za medije potvrdila javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Livija Panić.

- Kombi se kretao iz pravca Vršca ka graničnom prelazu Horgoš, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu i sleteo u kanal pored puta. Razlog zbog kog je došlo do nesreće još nisu utvrđeni. Prema dosadašnjim saznanjima  šest povrešenih osoba je zbrinuto u bolnicama u Vrbasu i Subotici - kaže Livija Panić.

Nesreća se dogodila oko 14 sati i 30 minuta, na 71. kilometru autoputa E 75, a kombi vršačkih registracija je iz nepoznatih razloga skrenuo ka zaštitnoj ogradi.

Kako se saznaje svi su putnici državljani Srbije, a u kombiju ih je bilo  sedmoro, putovali su za Nemačku.  Vozač kombija je ugruvan, a kako saznajemo  nije bio pod dejstvom alkohola.

Veštačenjem će biti utvrđen razlog nesreće, a za vozača kombija nije određen pritvor. Ekipe Hitne pomoći su brzo došle na mesto nesreće i četvoro povređenih je smešteno u subotičku bolnici a dvoje u bolnicu u Vrbasu.