ŠKALJARAC ZAPALIO PORŠE GLUMEĆI ŽRTVU


IZVOR: E. S. T. - 30.09.2017 | 05:42


Božidar Filipović (53), koji je "slavu" stekao nakon što ga je reketaški tabloid Kurir predstavio kao "uglednog biznismena koji je, ne želeći da trpi nepravdu, u očaju zapalio svoj skupoceni porše kajen", zapravo ima krcat dosije i javnosti je poznat po napadima na novinare i policajce!

Foto: Youtube/SRBIN info - kanal Centar

 

Komšije

Filipović je svoj luksuzni džip zapalio navodno revoltiran time što su mu iz "Parking servisa" odneli terenac i pritom ga oštetili. Ipak, kako Srpski telegraf saznaje, revoltirane su bile i njegove komšije koje su zvale pauka jer je svojim terencem zagradio ulaz u dvorište!

17 krivičnih prijava ima Filipović u dosijeu, 4 puta osuđivan

- Dok se uparkiravao, kajenom je oborio skuter koji je bio parkiran na trotoaru i ostavio ga tako oborenog ispod prednjeg dela svog vozila. Porše je ostavio tako da je zagradio ulaz u dvorište, te su stanari zvali pauka, koji ga je odneo. Kada je video da ga nema, urlao je na stanare i pokušao nasilno da uđe u dvorište. Pretio je da će baciti bombu i da će im sve pobiti, da ne znaju ko je on i da upale Gugl?! Nakon svega, stanari ove ulice na Voždovcu obratili su se potom i policiji zbog pretnji koje im je Filipović uputio jer su zvali pauka - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Filipović zbog pauka pretio komšijama da će im baciti bombu, da ne znaju ko je on i da upale Gugl?!

Kako saznajemo, protiv Filipovića je u periodu od 2000. do danas podneto ukupno 17 krivičnih prijava, i to za najrazličitije vrste krivičnih dela, počev od krađa, nasilničkog ponašanja, ugrožavanja sigurnosti, preko nedozvoljene trgovine, napada na policajce i ometanje u vršenju službene dužnosti, do oružja i iznuda.

- Filipović, koji je poznatiji kao Boža Crnogorac, čak četiri puta je osuđivan, a smatra se bliskim "škaljarskom klanu" - dodaje naš sagovornik.

Bomba

Poslednji put Filipović je bio u žiži javnosti u novembru 2015. godine, kada je bačena bomba ispred zgrade na Vračaru koja je, kako se sumnja, bila namenjena njemu.