Uhapšena i četvrta osoba koja je učestvovala u pokušaju otmice fudbalera Terzića!


IZVOR: Republika - 21.11.2019 | 14:29


Policija je u Beogradu uhapsila M. J. (1997) koji se sumnjiči da je učestvovao u jučerašnjem događaju u Novom Beogradu kada je od fudbalera italijanske Fiorentine Alekse Terzića (20) oduzet automobil.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Aleksa Terzić

Sumnja se da je M. J, zajedno sa tri osobe koje je policija juče uhapsila, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeo vozilo marke "BMV" kojim je upravljao oštećeni fudbaler. 

Kako se sumnja, oni su vozilom marke "audi" preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Potom su, kako se sumnja, oštećenom zadali više udaraca, a oteli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. 

Prilikom hapšenja policija je kod jednog osumnjičenog pronašla vozilo "audi" koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog.

Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke "BMV".

Osumnjičenom M. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.