Monstrum bi ubio moju ćerku da nije uhapšen! Ispovest oca bivše ljubavnice ubice


IZVOR: E. S. T. - 28.09.2019 | 03:42


Ljubiša Ljubić, otac Maje B. (25), koja je uhapšena zbog sumnje da je pomagala Davoru Perniću (35), osumnjičenom za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, tvrdi da njegova ćerka nema veze sa zločinom! Kako navodi za naš list, sledeća meta Pernića sigurno bi bila njegova ćerka da ga policija nije na vreme zaustavila!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Bađikić i Ljubiša Ljubić (u okviru)

- Moja ćerka nema veze sa zločinom! Davor ovim pokušava da joj smesti zato što je on pre zločina u Jabukovcu pokušao da ubije jednog mladića i to u njenoj kući! Nakon toga je počeo da je proganja i preti da će je ubiti ako ikome zucne šta se zapravo desilo u njenoj kući. Ona je od tada njegova meta. Plašim se da bi je sledeću ubio da ga nisu uhapsili - tvrdi Ljubić.

Ljubiša je do detalja ispričao šta se kobnog dana desilo u kući njegove ćerke Maje.

Ljubić: Moja ćerka nema veze sa zločinom! Davor ovim pokušava da joj smesti

- Tog dana u kuću moje ćerke došao je dečko koji je od nje ranije kupio auto kako bi joj doneo ostatak novca koji joj je dugovao. Verovatno je Davor pratio tog dečka i bukvalno minut nakon njega upao je u Majinu kuću naoružan i sa maskom. Ona je rekla da će pozvati policiju, a Davor je tada okrenuo pušku ka njoj i rekao: "Ni slučajno!" Naredio je tom dečku da legne na pod i pucao mu u nogu - kaže Ljubić.

Ljubić: Zlikovac bi ubio moju ćerku da nije uhapšen

On dodaje da su ubrzo Pernić i taj mladić napustili Majinu kuću, a tada je osumnjičeni krenuo da proganja njegovu ćerku.

- Maja je nakon Davorovog hapšenja ispričala policiji da je on, sem porodice u Jabukovcu, nedavno ranio i tog dečka u nogu. Zato sada želi da joj se osveti i napakuje joj zločin - dodaje Ljubić. T. M.

Upoznali se na popravci auta

Foto: Privatna arhiva

Davor Pernić

Otac uhapšene Maje B. kaže da su se njena ćerka i osumnjičeni upoznali prilikom popravke automobila, pošto je Davor radio kao auto-mehaničar.

- Jednom prilikom joj se pokvarila sajla na automobilu, pa su je auto-mehaničari uputili na Davora. To je prvi kontakt koji je imala s njim! Ko zna šta je on umislio, znam da je pre nekoliko godina isto tako uhodio devojku u koju se zaljubio. Umislio je da su zajedno - kaže Ljubić.