Tukao me je i silovao dok ne bi prokrvario: Počelo suđenje transvestitu za ubistvo studenta u Zemunu


IZVOR: T. M. - 18.04.2019 | 17:22


Transvestit Goran Abdulov (34), optužen da je jula 2018. nožem nasmrt izbo studenta Marka Radovića (24) u Zemunu, izneo je svoju odbranu na suđenju u Višem tužilaštvu rekavši da se kobnog dana branio.

Foto: Privatna arhiva

Goran Abdulov

- Kod Marka sam te večeri došao da mi vrati novac koji mi je dugovao. Kada sam stigao, pitao sam ga zašto me ponižava, na šta je on rekao: "Može mi se"! Potom me je udario pesnicom nekoliko puta. Zgrabio sam nož koji je bio na frižideru i stavio ga uz sebe kako bih se odbranio. Marko me je zatim gurnuo kako bi me još jednom udario i tad se nabio na nož. Potom sam izleteo iz stana - rekao je Abdulov i dodao da je iste večeri pokušao da se ubije.

Abdulov je ispričao i da je Radovića upoznao 2015. preko aplikacije za dopisivanje.

- Posle šest meseci sam mu otkrio da sam transvestit i on je to prihvatio. Mnogo je pio u tom periodu, a ubrzo je postao žigolo i naplaćivao odnose. Nakon godinu i po dana veze počeo je da me maltretira. Tražio je od mene da imamo odnose sve dok ne prokrvarim, vezivao me kanapom i silovao. Čak me je terao i da se prostituišem u njegovom stanu - ispričao je transvestit.