JE L' OVU ZAPOSEO ĐAVO? Majka ubice iz "kantrimena" osula paljbu po roditeljima koji su izgubili sina!


IZVOR: M. Ž. LAZIĆ - N. REMENJAK - 01.03.2019 | 19:06


Marko Milićev (39), koji je robijao jer je kantrimenom na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića (21), od danas je slobodan čovek!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mirjana Marković

On je u ranim jutarnjim satima u marici izvezen iz zatvora Zabela u Požarevcu nakon što mu je istekla puna zatvorska kazna od četiri i po godine. Milićev je u tajnosti napustio zatvorske zidine kako bi izbegao brojne novinarske ekipe koje su ga čekale.

Gde je Milićev otišao po izlasku s robije, ostalo je misterija. U porodičnoj kući na Paliluli, gde mu žive roditelji, u petak se nije pojavio.

Foto: Public

Marko Milićev

- Marko više ne živi ovde. Javio se da je izašao, ali nije dolazio. Valjda će se sad rešiti ove Srbije i otići - rekla je Milićevljeva majka Mirjana Marković.

Ona je osula drvlje i kamenje na roditelje nastradalog Luke.

- Lukin otac Bojan i maćeha Sanja samo žele novac. Pitajte Lukinu baku zašto je živeo sa njom - dodala je majka, a potom ušla u kuću.

Foto: facebook.com/Bojan Jovanović

Luka Jovanović

Luka Jovanović poginuo je 24. jula 2014. na Brankovom mostu u Beogradu. S drugovima je gurao automobil koji im se pokvario. Na njega je tad naleteo kantrimen koji se nije zaustavio na licu mesta. Policija je ubrzo identifikovala vozača, a Milićev je u septembru te godine deportovan iz Kine. On je pravosnažno osuđen na četiri i po godine zatvora, a spekulisalo se da nije vozio kantrimen, već da je preuzeo krivicu i zaštitio drugu osobu za novčanu naknadu od 550.000 evra.