Detalji horora u Negotinu: Očuh je maloletnicu zlostavljao od devete godine, pa je podvodio za 100 evra!


IZVOR: informer.rs - 20.02.2019 | 10:46


Više tužilaštvo u Negotinu zatražilo je od Krivičnog veća Višeg suda u tom mestu da se Ljubiši K. (72), iz sela Aleksandrovac, izrekne jedinstvena kazna od 16 godina zatvora zbog obljube nad maloletnim licem i trgovinom ljudima. On se tereti da je svoju pastorku B. V. (15) najmanje pet godina primoravao na seksualne odnose i podvodio je za novac.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

- Ljubiša K. se tokom saslušanja branio da on nije očuh već otac maloletnice, zbog čega smo uradili DNK analizu - saznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Međutim, ti rezultati su pokazali da Ljubiša K. i B. V. nisu ni u kakvom krvnom srodstvu. Takođe, posle deteljne analize, koja je obavljena u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, ustanovljeno je da je očuh maloletnice u potpunosti bio svestan svojih postupaka.

Istovremeno, N. M. (71), iz Zaječara, jedan od staraca kojem je maloletnica podvođena, priznao je krivicu i posle dogovora sa Tužilaštvom osuđen ja ne godinu dana robije. On je potvrdio da mu je Ljubiša K. za novac podvodio pastorku, koja ga je oralno zadovoljavala.

 

 

- Sumnjala sam da se nešto dešava - ispričala je majka maloletnice.

- Sasvim slučajno sam čula supruga kako sa N. M. o nečemu priča i traži mu 100 evra, navodno da bi platio struju. Onda sam ga čula kako kaže: "Dobro, daćeš mi sada 6.000, a kada primiš penziju još pet hiljada dinara."

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Foto: Ilustracija

Zlostavljanje počelo kada je napunila 9 godina!

Devojčica je prošlog februara policiji ispričala kako ju je očuh, otkada je napunila devet godina, primoravao na seksualne odnose. Tada je ispričala i da ju je podvodio za novac svom poznaniku N. M. Kazala je da je to trajalo pet godina, pre nego što je sakupila hrabrost da to prijavi.

Majka devojčice ispričala je i da je jednom zatekla svog muža navodno kako pokušava da ubedi svoju pastorku na oralni seks.

- Moj suprug je ležao u krevetu, a moja ćerka je sedela na fotelji - kazala je žena.

- Ja sam spavala u drugom krevetu i nešto me je probudilo u toku noći. U polumraku sam videla šta se dešava, ustala sam i upitala supruga da li je on normalan i da li zna šta čini. Međutim, Ljubiša mi je kazao da ništa nije uradio i da mi se svašta pričinjava.

Prema rečima ove žene, kada su otišli u Zaječar, Ljubiša K. je svoju pastorku odveo do auta u kome ih je čekao N. M. i tu je ostavio.

- Pitala sam muža zašto ostavlja dete sa N. M. a on mi je kazao da će tu da joj bude toplo dok mi završimo poslove koje imamo po Zaječaru - kazala nam je majka.

- Rekla sam mu da to nije u redu da dete ostavlja sa starijim čovekom, ali mi je on kazao da nemam nikakav razlog da sumnjam da će se mojoj ćerki desiti bilo šta loše.