Vrištala u policiji kad je shvatila da je ubila bebu


IZVOR: E. S. T. - 26.11.2018 | 06:55


Ivana M. (25) biće danas saslušana zbog sumnje da je svoju tromesečnu bebu bacila sa terase na četvrtom spratu zgrade u centru Leskovca. Sumnja se da je majka ovaj nezapamćen zločin počinila u stanju postporođajne depresije.

Foto: googlemaps.com/prinskrin

UŽAS U LESKOVCU: Zgrada sa koje je Ivana bacila bebu

Do tragedije je došlo u Ulici Vojvode Mišića u centru grada oko 15.30. Prema nezvaničnim informacijama, majka je nedavno potražila pomoć na psihijatrijskoj klinici, odakle je puštena na vikend. U momentu tragedije u stanu je bio njen suprug i starija ćerka od pet godina. Nakon ubistva bebe, policija je odvela Ivanu u stanicu i odredila joj zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti izvedena pred tužioca.

- Ivana je nakon porođaja imala psihičke probleme. Kada je shvatila šta je uradila, počela je da vrišti. Primila je lekove za smirenje. Da li će je i za šta teretiti, odlučiće tužilac nakon saslušanja - kaže izvor našeg lista.

Komšije sa kojima su novinari Srpskog telegrafa razgovarali u šoku su zbog svega što se desilo, a za Ivanu i njenog supruga imaju samo reči hvale.

Ivana je tromesečnu bebu bacila sa terase stana na četvrtom spratu

- Koliko znam, živeli su tu sa decom kao podstanari. Bili su prijatni sa svima, nikad niko nije primetio da imaju bilo kakav problem - kaže jedan od njih.