ĆERKA GA OBRUKALA! Nadeždin otac: Stidim se pred KOLEGAMA I RODBINOM!

Autor: Blic.rs

Zadruga

13.04.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nadežde Biljić, Radoje nije hteo odmah da prokomentariše seksualni odnos Mikija Đuričića i njegove ćerke pred kamerama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kamera sve zabeležila... Nadežda i Miki

Ipak, odlučio je da se oglasi i kaže šta misli o svemu što je Nadežda uradila i koliko ga je sve to pogodilo:

-  Mi smo nju gajili na sasvim drugi način. Evo, njen brat je potpuno drugačiji od nje, a rasli su zajedno i isto smo ih vaspitavali i usmeravali. On čita knjige i zanima ga nauka i učešće u kvizovima znanja, a nju interesuje estrada, kafana i karijera. Koliko je on zatvoren, toliko je ona otvorena - počinje razgovor Radoje koji u nastavku otkriva koliko mu je seksualni čin njegove ćerke u javnosti teško pao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Brat joj je povučen, a ona ne... Nadežda Biljić

- Bilo mi je neopisivo neprijatno kao njenom ocu i bio sam besan što to radi pred kamerama, ali nisam reagovao na prvu loptu jer kažemo jutro je pametnije od večeri. Ćerka me je dovela do toga da se zastidim pred kolegama, rodbinom i prijateljima. Kad sam nakon njenog ispada morao da odem na posao strepeo sam od reakcija jer znam da dosta mojih kolega prati "Zadrugu". Međutim, nisu mi ništa loše rekli, osim da je uradila ono što i drugi rade, samo otvorenije i to jeste za zamerku. Posledice sama mora da snosi, jer je sama odlučila da se tako ponaša. Mala nije i mora da misli svojom glavom - zaključio je Biljić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Malo s Mikijem, malo s Banetom... Nadežda Biljić

Radoje je pristao i da prokomentariše izjaviu Mikijevog oca koji je izjavio da je Nadežda njegovog sina naterala na seks:

- Miki ima 40 godina a Nadežda 13 manje i smešno je da ona njega može da natera na nešto. Miki mi je simpatičan jer je duhovit i šali se na svoj i tuđi račun. Video sam da mu se Nadžeda poveravala i da su postali bliski, ali ovo što su radili ne može mi se svideti kao njenom roditelju - zaključio je Nadeždin otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading