STANISLAVU PALA ROLETNA ZBOG MIONE I ŠA: Ovaj potez doneće mu gomilu PROBLEMA, šta li će reći Maja?

Autor:

Zadruga

24.04.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak poludeo zbog haosa koji su napravili njegova bivša devojka i reper!

STANISLAVU PALA ROLETNA ZBOG MIONE I ŠA: Ovaj potez doneće mu gomilu PROBLEMA, šta li će reći Maja?

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom današnje debate Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom zbog svoje devojke Mione Jovanović, zbog čega je ušao u sukob sa brojnim cimerima. On je ponovo napao određene devojke kako žele da razdvoje njega i Mionu, zbog čega je počeo da urla iz sveg glasa. 

U jednom trenutku Miona i Ša su sedeli na garnituri, a ona mu je bila u krilu, na samo par metara od njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka. Reper je iz sveg glasa urlao na cimere, a koliko je sve to Stanislavu smetalo pokazuje to što je zapušio uši, da ne bi slušao bivšu devojku i njenog novog dečka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak zapušio uši zbog svađe Mione i Ša

Mnoge je začudilo što je on ovako reagovao, a ostaje da vidimo  da li će mu Maja Marinković zameriti što je to uradio ili će joj ipak odgovarati njegov potez. 

Inače, tokom današnje debate se polemisalo o sujeti u ljubavnim odnosima, kad su se Miona i Ša oper posvađali. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

- Bitnija mi je ljubav ali mi je bitno i da budem u pravu. To je i sa moje i sa njegove strane egal. On to isto radi, nisam ja jedina - rekla je Miona. 

- Da li je to što ti radiš isterivanje pravde i želja da budeš u pravu? - pitao je Đedović.

- To je nešto što sam ja njemu zamerila i te noći smo se potkačili, to je kao nešto što on meni zamera i onda bude uvređen - poručila je Miona.

- Neću da kažem da koristi svaku priliku da mi zameri ali mi smeta što ona nikad nema potrebu da me odbrani pred drugim ljudima. Ja koliko god puta da sam bio u pravu pa sam se ujeo za jezik - rekao je Ša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading