TAKMIČARKA ELITE ZAVRŠILA NA UŠIVANJU: Hitno je prevezli u Urgentni, KRV joj šiljkala niz nogu!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša takmičarka ,,Elite" završila u Urgentnom!

TAKMIČARKA ELITE ZAVRŠILA NA UŠIVANJU: Hitno je prevezli u Urgentni, KRV joj šiljkala niz nogu!

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Baker, Wikimedia/Srđan Popović

Bivša takmičarka ,,Elite 7" Vivien Kurtović nedavno se pojavila u Šimanovcima, zbog baraža u rijalitiju, u kom na nenju žalost nije uspela da prođe. Viven je, nakon što se baraž završio, pala, te je hitno prebačena u Urgentni na ušivanje. 

Naime, Vivien Kurtović je pala i napravila posekotinu i veliku povredu na nozi, koja je hitno morala da se sanira, te su je ušili, a potom i zavili deo noge u zavoj. Ona se potom oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila da sada mora da odmara. 

U galeriji koja se nalazi u nastavku možete pogledati sve fotografije Vivien Kurtović sa povredom:

 

Vivien smo odmah uputila o najaktuelnim temama iz rijalitija, koji pomera sve granice gledanosti. Vivien je otvorila sve karte na sto o Aneli Ahmić i Janjušu, Maji Marinković, ali i o čuvenoj teoriji o crnoj magiji, koja je dosta aktuelna prethodnih dana u rijalitiju. 

- Meni deluje da je Janjuš odlepio za Aneli, tako mi deluje, mada sam videla snimak nakon što sam izašla da su me ogovarali, baš mi je bilo to bezveze... Nije trebalo tako da urade - priča Vivien za Republiku i nastavlja:

- Ja moram da kažem da su tamo svi pod magijom Marije Malivuk, ona je mene omađijala, pre nego što sam izašla. Krenula je da me kune da neću imati decu, da neću nasputati, ja sam se baš uplašila, morala sam da idem u crkvu, kod sveštenika da mi skine sve to što se dešavalo, jer ne znam, ni šta mi je ona uradila. Ona je išla tako imanjem i pričala svašta nešto.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading