ALEKSANDRA NIKOLIĆ JE ŽIVELA ZA OVAJ TRENUTAK: Zagolicala maštu, pa odlučila da KOMPLETNU ISTINU sačuva za svoja četiri zida!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je sa fanovima podelila snimak svoje naslednice, koju je juče donela na svet.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ JE ŽIVELA ZA OVAJ TRENUTAK: Zagolicala maštu, pa odlučila da KOMPLETNU ISTINU sačuva za svoja četiri zida!

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i pobednica šeste sezone, Aleksandra Nikolić, tokom prethodnog dana na svet je donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica.

Aleksandra je za svoju ćerkicu izabrala pravo, malo carstvo - krevetac u roze-belim tonovima koji podseća na dvorac, a svaki deo bio je ukrašen mašnicama u istim tonovima, kao i belim jastučićima.

Kako se može primetiti, pobednica šeste sezone "Zadruge" je i za svoj kutak izabrala slične tonove, te će se zajedno sa svojom devojčicom baškariti u pravoj ženskoj i, po svemu sudeći, njenoj omiljenoj boji.

Juče je podelila prvu fotografiju sa svojom princezom, a danas je brojne fanove oduševila snimkom bebe, koji će zasigurno raznežiti njene fanove.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić, Instagram

 

Aleks se nekoliko puta oglasila putem svog storija, gde je delila čestitke koje su pristizale sa svih strana, a onda je odlučila i da podeli prvi sliku sa svojom ćerkicom Leonom. Pobednica "Zadruge 6" je pozirala u bolničkom krevetu sa svojom naslednicom, a sa lica nije skidala osmeh. 

- Rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino što sam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zavuek od nas dvoje. Hvala na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta, naša mala lavica - napisala je Aleks i uz sliku označlila Cara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading