SPREMITE SE ZA NAJVEĆI BLAM U ELITI: Ša nije sačuvao ni minimum dostojanstva, pod pokrivačem molio Mionu za pomirenje!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je nastavio da se blamira, Miona ne zna kako da ga se reši.

SPREMITE SE ZA NAJVEĆI BLAM U ELITI: Ša nije sačuvao ni minimum dostojanstva, pod pokrivačem molio Mionu za pomirenje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako je Veliki šef budio tekmičare Elite, tako je na prvi takt muzike Nenad Aleksić Ša ustao i izašao iz kuće Obabranih pa je krenuo ka spavaćoj sobi gde spava Miona Jovanović.

Naime, nakon što je juče izvučen da je ovonedeljni odabrani, Ša nije mogao satima da se smiri jer će biti razdvojen od Mione. Kako se jutros začula muzika, on je iskočio iz kreveta i odmah otišao u Belu kuću kako bi video šta Miona radi i da li je sa nekim, a po svemu sudeeći Ša se plaši da Miona ne koristi šminku koju je dobila od Stanislavove podrške.

Podsetimo, Ša je sinoć napravio haos, pa otkrio da će napustiti Elitu zbog Mione i Stanislava, jer više ne može da ih gleda zajedno i prati svaki njihov korak i pogled.

 

- Pustite me, ako se to ne desi, krenuću da se samopovređujem. Ja više ne mogu da izdržim ovo, isprala mi je mozak. Namerno ga je dovela ovde, smeju mi se, pravi me debilom. Ja ne mogu više da trpim ovo njeno turiranje mozga, ona njemu puši ku*ac sve vreme, meni je dosta svega, ja sam rekao da ovo više ne želim da trpim, ja neću više ovo drkanje, ne mogu da podnesem ni minut, nek se teraju svi više. Vrati se unutra ja neću više da radim sve to, da me neko smatra ludakom, znači kraj priče. Napravila me majmunom i izigrala, nemam više snage, pogledaj šta pravim od sebe - vikao je Ša u dvorištu, a čini se da se ipak predomislio, pa vratio u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading