ASMINA ZAUSTAVILA POLICIJA! Oduzeli mu dokumenta - Durdžić u ozbiljnom problemu!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmina Durdžića zaustavila policija, on otkrio šok detalje.

ASMINA ZAUSTAVILA POLICIJA! Oduzeli mu dokumenta - Durdžić u ozbiljnom problemu!

Foto: Dragan Kadic

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević pre neki dan proslavila je 39. rođendan, a njen partner Asmin Durdžić izazvao je pometnju na svim društvenim mrežama kad je objavio šta joj je sve kupio od poklona. Pored toga on ju je nazvao svojom ženom, što je pokrenulo nove spekulacije o njihovom odnosu. Njihovi fanovi su odmah zaključili da su se Stanija i Asmin venčali u tajnosti, a njih dvoje još uvek nisu potvrdili, ali ni demantovali ovu informaciju.

Republika

Foto: ATA Iamges,instagram

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

 

Durdžić je veoma aktivan na društvenim mrežama, a njegova današnja objava izazvala je totalnu pometnju na Instagramu. Asmin je, naime, objasnio da ga je zaustavila policija, pa mu pregledala dokumenta, a odmah kasnije se našalio, pa priznao da ima veliku podršku i da im je on favorit u takmičenju "Elita", koje čak zvanično i nije deo:

- Kaže policija kad su mi vraćali dokumente "Alibaba, imaš našu podršku!" - napisao je Asmin Durdžić.

- Hvala Bogu da me i oni zaustave, da proverim da li me traže - još se našalio Asmin Durdžić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Inače, Asmin Durdžić, bivši partner takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, obavestio je javnost o navodnim pretnjama koje je dobio od supruga njene sestre Site Ahmić. Kako je ispričao na Instagramu, Sitin suprug želi da ga "raskomada u Sarajevu", kao i da će sve to snimiti.

- Sinoć je Sitin muž rekao da mi j... mater i da dođem u Sarajevo da me raskomada i da pobedem oca, da i njega raskomada i da će snimiti to sve. Okej - napisao je Asmin na svom storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading