ŠOK U ELITI! Aneli zbog Janjuša napustila rehab, on saznao ISTINU o Asminovom životu, pa joj poručio samo JEDNO!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić šokirana Janjuševim ponašanjem.

ŠOK U ELITI! Aneli zbog Janjuša napustila rehab, on saznao ISTINU o Asminovom životu, pa joj poručio samo JEDNO!

Foto: shutterstock, printscreen/RTVPink, facebook

Nakon što je Aneli Ahmić obavila razgovor sa sestrom Sitom Ahmić prošle noći, ona je otišla kod svog dečka Marka Janjuševića Janjuša kako bi mu prepričala šta je sve saznala. Aneli je saopštila Janjušu o eksplicitnom snimku koji se pojavio na kom je Asmin Durdžić

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Facebook

Janjuš i Asmin Durdžić

 

Podsetimo, Asmin je tvrdio da je na spornom snimku Sita Ahmić, Anelina sestra, što je javnost šokiralo. Međutim, Sita je istakla da je sa Asminom na snimku muškarac, što je Aneli izbezumilo. 

No, kada je ispričala Janjušu, on je delovao vrlo nezainteresovano za priču, te nije želeo da komentariše, samo je Aneli poručio da je znala sa kime je živela prethodnih godina, što je nju dodatno poljuljano. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

 

- Ne znam ni sam, pravo da ti kažem!  - rekao je Marko Janjušević Janjuš. 

- Govorim ti da sam u šoku bila! Dao je u javnosti da je j*bao Situ - rekla je Aneli. 

- Ne mogu da se bavim time, da li misliš da mogu da ti odgovorim nešto? Nisam ja živeo sa njim, nego ti, šta mogu ja da kažem, što nisam čuo do sada sve? Stvarno ne znam! - odbrusio je Janjušević nezainteresovano.

Nakon ovoga, Aneli je prebledela, te je izašla napolje iz sobe za Rehabilitaciju, jer Janjušević nije želeo sa njom da priča o Asminu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

 

- Ne znam šta se sada dešava napolju. Da mogu odmah bih izašla i ne bih se više ovde vraćala. Ko zna šta mi se dešava sa detetom, možda Sita dosta toga krije da me ovde ne bi sekirala. Moram sve da znam, hoću da izađem napolje kako znam i umemem. Asmin je sigurno mojima napravio pakao, ali ja mu nisam Sita. Ja neću da mu ćutim. Ne bi bilo loše da on dođe ovde, ili da ja izađem jer ne mogu ovako da sam u neizvesnosti. Mada sama sam za sve kriva, nikog drugog neću da diram - rekla je Aneli, a bivši košarkaš se nadovezao:

- Aneli, ne možeš tako naglo da donosiš zaključke. Ko zna zašto se sve ovo dešava. Nisu tvoji napolju glupi, znaju bez tebe da zaštite dete. Vidi na mom primeru. Imam i ja malo dete, pa svi brinu o njemu. Ja sam ušao ovde da zaradim novac, a neki misle da pravim majmuna od sebe. Meni treba samo mir, ja sam godinama ovde i neću da mi iko više skače po živcima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading