SREĆNE VESTI! Verila se bivša takmičarka "Elite", na BITAN DAN izgovorila SUDBONOSNO "DA"!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BIvši takmičari ,,Elite" se verili!

SREĆNE VESTI! Verila se bivša takmičarka "Elite", na BITAN DAN izgovorila SUDBONOSNO "DA"!

Foto: Instagram.com

Bivši takmičari rijalitija "Elita" Nikola Bukilić i Teodora Radojičić verili su se pred velikom svetinjom, manastirom Ostrog, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i izazvalo lavinu čestitki sa svih strana i to na njegov rođendan. 

Nikola i Teodora su svoju ljubav ozvaničili na jednom od najsvetijih mesta u Crnoj Gori, manastirom Ostrog. Ovaj čin izazvao je oduševljenje kod vernika i ljubitelja rijalitija "Elita", ali i kod svih onih koji cene tradiciju i duhovnost.

Nikola i Teodora su upoznali gledaoce rijalitija "Elita" svojom iskrenom ljubavlju i podrškom jedno drugom. Njihova romansa je iznedrila mnoge emotivne trenutke u rijalitiju, a sada je kulminirala veridbom pred manastirom Ostrog, što je za mnoge predstavljalo pravu ljubavnu bajku.

 

Vest o veridbi Nikole i Teodore brzo se proširila, a čestitke su počele da pljušte sa svih strana. Njihovi prijatelji, porodica, ali i fanovi rijalitija "Elita" su iskazali svoje oduševljenje i uputili najlepše želje paru za zajednički život.


Manastir Ostrog, smešten u stenama planine Ostroške grede, predstavlja jedno od najvažnijih duhovnih mesta u Crnoj Gori. Mnogi vernici dolaze da se poklone moštima Svetog Vasilija Ostroškog i da traže duhovnu podršku. Veridba ispred ovog svetog mesta dodatno je naglasila važnost ovog čina za mladi par.

Nikola i Teodora sada planiraju svoju zajedničku budućnost, okruženi ljubavlju svojih najbližih i podrškom svojih fanova. Njihova veridba pred manastirom Ostrog ostaje kao simbol ljubavi i duhovnosti, inspirišući mnoge da veruju u pravu ljubav i tradicionalne vrednosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading