"ZAŠTO SI PRODALA ROLEKS?" Ana Ćurčić napadnuta javno, morala HITNO da odreaguje zbog čuvene AFERE iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić objavila sve jasno!

"ZAŠTO SI PRODALA ROLEKS?" Ana Ćurčić napadnuta javno, morala HITNO da odreaguje zbog čuvene AFERE iz Zadruge!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić, Pixabay.com

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nedavno je izazvala pažnju javnosti kada je na svom Instagram profilu podelila informaciju da je prodala svoj čuveni Rolex sat. Ova odluka je izazvala mnogo komentara i pitanja među njenim pratiocima, a jedno od njih je bilo direktno upućeno Ani - zašto je prodala sat.

U svojoj tipičnoj maniri, Ana je odlučila da odgovori na ovo pitanje na svoj specifičan način. Njen odgovor na pitanje je bio: ,,Goruće pitanje života raznih dokonih žena koje nemaju šta pametnije da kažu, ali moraju da napišu! Daj mi tvoj mozak da se odmorim." Ovaj odgovor je izazvao različite reakcije među njenim pratiocima i javnošću.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

 


Nakon što je Ana objavila svoj odgovor, mnogi su se zapitali zašto je izabrala baš ovakav način da odgovori na pitanje o prodaji sata. Neki su podržali Anu, ističući da je njen odgovor bio duhovit i da je imala pravo da odgovori na provokativno pitanje na svoj način. S druge strane, bilo je i onih koji su smatrali da je odgovor bio neprikladan i da je mogla pronaći diplomatskiji način da se izrazi.

Ana Ćurčić je još jednom pokrenula živu raspravu svojom odlukom da proda čuveni Rolex sat, ali i odgovorom na pitanje o tome. Njen stav i način komunikacije su izazvali različite reakcije, ali su takođe otvorili i važnu temu o vrednostima, luksuzu i sreći u današnjem društvu. Ova situacija je još jednom pokazala koliko uticajni pojedinci mogu uticati na javno mnjenje i pokrenuti važne diskusije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

25.03.2024 09:25

I u Zadruzi nije nikad odgovorila na bilo koje pitanje. Ili je nešto kao psmetovala kao i sada ili je odgovorila kontra pitanjem. Tačno je. Odavno je prodala sat još kada je napustila prethodni stan koji je na šest meseci iznajmio Aca. Mislila je odmah će je pozvati u Elitu. Kada je shvatila da od toga nema ništa napala je Pink i Žeksa na tv. Nova S. Sa parama od sata je iznajmila novi stan znatno jeftiniji ali pošto je svuda pukla vrlo brzo će na ulicu što i zaslužuje svojim ponašanjem.