ANA ĆURČIĆ HITNO NAPUŠTA SRBIJU: Zvanično objavila da je KLJUČNI TRENUTAK!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić odlazi iz Srbije!

ANA ĆURČIĆ HITNO NAPUŠTA SRBIJU: Zvanično objavila da je KLJUČNI TRENUTAK!

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić iznenadila je svoje fanove najavom da uskoro napušta Srbiju kako bi provela neko vreme u Makedoniji. Ova vest izazvala je radost među njenim pratiocima na Instagramu, koji jedva čekaju da se druže sa svojom omiljenom rijaliti zvezdom.

Ana je na svom Instagram profilu objavila da planira da otputuje u Makedoniju kako bi tamo provela neko vreme na odmoru, ali i kako bi se družila sa svojim fanovima iz te zemlje. Ova najava izazvala je veliku pažnju i uzbuđenje među njenim pratiocima, koji već pripremaju dobrodošlicu za svoju omiljenu zvezdu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurić napušta Srbiju

 


Reakcije fanova na Aninu najavu o odlasku u Makedoniju bile su izuzetno pozitivne. Mnogi su iskazali oduševljenje zbog mogućnosti da se sretnu sa Anom i provedu vreme sa njom. Njeni fanovi su već počeli da planiraju susrete i druženja sa njom, a neki su čak izrazili želju da je ugoste tokom njenog boravka u njihovoj zemlji.

Ana je istakla da joj je potreban odmor i promena okruženja, te da je odlučila da poseti Makedoniju kako bi se opustila i napunila baterije. Takođe, ona je najavila da planira da se druži sa svojim fanovima i da organizuje susrete sa njima, što je izazvalo veliko interesovanje među ljudima koji je prate na društvenim mrežama.

Ova najava Aninog odlaska u Makedoniju pokazala je koliko je ona voljena i podržavana od strane svojih fanova. Njena odluka da se posveti vremenu za odmor i druženje sa fanovima naišla je na veliku podršku i ljubav, što je samo potvrdilo koliko je Ana Ćurčić omiljena ličnost među svojim pratiocima.

Ana Ćurčić je svojom najavom o odlasku u Makedoniju izazvala veliko uzbuđenje među svojim fanovima, koji jedva čekaju da je dočekaju i provedu vreme sa njom. Njeni planovi za odmor i druženje sa fanovima sigurno će biti nezaboravno iskustvo za sve uključene, a ova vest je definitivno obradovala mnoge.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

24.03.2024 23:45

Kod koga da ide??? Tara Simov je u Beogradu.