IVAN MARINKOVIĆ DOBIO PO NOSU: Hitna reakcija iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BIvša takmičarka ,,Elite" progovorila o svemu!

IVAN MARINKOVIĆ DOBIO PO NOSU: Hitna reakcija iz spoljnog sveta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Elica Erski, supruga Alekse Erskog, nedavno je dala svoj sud o raspravi koja je izbila između njenog supruga i Ivana Marinkovića. Erski je istakla da je Aleksa bio izuzetno strpljiv u toj situaciji i da je reagovao na provokacije na najbolji mogući način.

Nakon što je Ivan Marinković nazvao Elicu "bugarskom maturantkinjom", a Alekse "turskim konzulom", Elica je odlučila da uzvrati udarac. Izjavila je da su takve uvrede neosnovane i da neće dozvoliti da se njen suprug i ona vređaju na nacionalnoj osnovi. Istakla je da je Aleksa ponosan na svoje poreklo i da se neće libiti da uzvrati ako bude nastavljeno sa uvredama.

Republika

Foto: Republika

Aleksa i Elica Erski

 

- Ne želim da komentarišem čoveka koji nema poštovanja pre svega prema sebi i ne razume koliko primitivno izgledaju te njegove svađe - poručila je Elica.

Elica Erski je takođe istakla da je važno rešavati konflikte na miran i civilizovan način, te da je svesna da su situacije u rijaliti programima često napete, ali da to ne znači da treba dozvoliti vređanje i omalovažavanje.


Nadamo se da će se situacija smiriti i da će učesnici uspeti da pronađu zajednički jezik kako bi se izbegle dalje neprijatnosti.
Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Elica Erski

 

Pa šta reći za jednog propalog rijaliti igrača, matoru drtinu, neizlečenog alkoholičara, jednog degenerika koji jedino što ume i zna i jedino što ga još uvek drži tamo jeste da vređa poliva i proziva žene, i to kakve žene, vrlo jake verbalno elokventne i sa argumentima, naravno uvek kada je on u pitanju! Poliva đubretom Miljanu, majku svog deteta za koje nema grama saosećanja i osećaja, monstrum klasičan, ološ indijanac - rekla je Vanja, te se osvrnula na Ivanovo indirektno peckanje Žane Omnie, njene drugarice:

Što se tiče Žane, standardno vređanje na kontu fizičkog izgleda, dodjeljivanje kojekakvih izmišljenih nadimaka, da nije žalostan, bio bi smešan. Iskreno da ti kažem, svestan nije svoje nesvesti, reči i uvreda koje upućuje, nije još mnogo ostalo do kraja. Nose se one sa njim lagano, da ne kažem, igraju ping pong sa indijancem...Tako da, opet ponavljam, nek iskoristi još ovo malo što je ostalo da bude kao bitan sebi i sličnim retardima kao što je on, pa se vidimo na kafici kad izađe sa zadovoljstvom. Toliko - zaključila je Živićeva za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading