ANELI KORISTI JANJUŠA, NE ZNA NI KAD MU JE ROĐENDAN! Orila se Bela Kuća, evo šta je usledilo čim je Marko čuo šta je Ahmićka rekla!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet haos u Eliti zbog čuvenog para!

ANELI KORISTI JANJUŠA, NE ZNA NI KAD MU JE ROĐENDAN! Orila se Bela Kuća, evo šta je usledilo čim je Marko čuo šta je Ahmićka rekla!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić nije znala kada je Marku Janjuševiću Janjušu rođendan, iako se uredno proslavljao u Beloj kući. Naime, ona je sa cimerima pročala o Ramazanu, pa je pobrkala datume i skroz zaboravila kad je Marku rođendan, što je naravno naišlo na brojne osude, kako kod njega, tako i kod ostalih učesnika.

Tako su i napolju fanovi podeljeni kada je reč o njihovom odnosu, budući da jedni smatraju da su se učesnici "Elite" pronašli i zaista zaljubili, dok su drugi mišljenja da Ahmićeva prednjači u foliranju, te i da samo koristi Janjuša zbog rijaliti priče, te joj zato nije ni bitno kad je rođen.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli se poprilično zbunila

 

Upravo zbog toga, verni gledaoci rijalitija prate svaki njen korak, ne bi li je uhvatili u trenutku nepovoljnom za nju samu. Sada su zapazili jedan detalj sa proslave Janjuševog rođendana, održane juče (12.03.) koji, prema njihovom mišljenju, dovoljno govori o tome da Aneli nema iskrene emocije i namere prema nekadašnjem košarkašu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Naime, dok je sedela za stolom u "Dubiozi", Aneli je sa ostalim ukućanima razgovarala o Ramazanu, a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste njeno pitanje "koji je danas datum" iako je u tom trenutku proslavljala rođendan svog dečka, koji je pritom sedeo za tim istim stolom, ali nije imao nikakvu reakciju...

Da li se Aneli samo zbunila ili ovo njeno pitanje zaista ima određenu pozadinu, ostaje da vidimo i sami u nastavku rijalitija.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Pozdravi i poruke

13.03.2024 13:06

Blo je vidljivo koliko je Aneli razočarana čestitkom i porukama Janjuševe majke, kuma, prijatelja ...Nigde ni jednog pozdrava za Aneli, ona za njih ne postoji, nevažna je i prolazna partnerka u njegovom životu kao i mnoge pre nje. Mnogo bola i tuge je u majčinoj čestitci i samo majka može smoći snagu da detetu čestita rođendan u njihovoj teškoj situaciji i ukazati mu šta mu je najvažnije u životu i zbog čega treba da se izbori sa svojim "demonima ". Važna je Kruna i porodica, kažu oni. Sa druge strane čitamo da Anelina sestra puna sreće i podrške samo što ne pravi svadbu a zetu i sestri želi puno ljubavi i da se ne svađaju. Nju ne dotiče tragedija i bol Janjuševe porodice nego želi da joj sestra uživa u radosti i ljubavi sa Janjušem i da isposti malo u toku Ramazana. Izgleda da je kod njihove porodice zet već "upecan" i podržavaju ga a ( prema objavljenom tekstu Sitine čestitke nigde se ne spominje njegova bol i tuga za bratom ) zetova tuga je za njih manje važna i ne sme da ih ometa u ljubavi i da se svađaju. Jadno i ružno a to govori mnogo o ovoj ženi od 40 - tak godina i njenom karakteru. U čestitci još piše da tužbe sprema za mnoge ( tuž e se i nekad pretvore i u kontra tužbe, sporrovi se izgube a sudski troškovi i troškovi advokata se moraju platiti), baš prikladan tekst za rođendansku čestitku. A škola "nikoja" beše tužna, nesređena, krije se iza naočala, kosa joj deluje ulepljeno i nezna koji je datum na dan rođendana njenog dečka. Malo li je ...? Lakrdija !