JANJUŠ NI NE SLUTI ŠTA GA ČEKA: Potvrđeno - sutra stiže u Elitu! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se iznenađenje za Marka Janjuševića Janjuša!

JANJUŠ NI NE SLUTI ŠTA GA ČEKA: Potvrđeno - sutra stiže u Elitu! ŠOK! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i aktuelni učesnik rijalitija šou-programa "Elita", uskoro će proslaviti 39. rođendan, a njegovi najverniji fanovi, poznati pod nadimkom "Janjuševe kraljice", spremaju mu iznenađenje.

Naime, Janjuš ima veliki broj vernih fanova koji ga podržavaju uprkos njegovim kontroverznim postupcima tokom trajanja rijalitija. Među njima su i Janjuševe kraljice, koje su odlučile da mu prirede iznenađenje za rođendan. Kraljice su u grupi skupljale novac kako bi mu poklonile pravu rođendansku tortu. Na uplatnici se može videti da su izdvojile neverovatnih 19.500 dinara za ovu svrhu.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Janjušu stiže poklon za rođendan u Elitu

Iako su mnoge Janjuševe kraljice bile oduševljene što će njihov miljenik moći da uživa u slatkišima, postoje i one koje su izrazile nezadovoljstvo zbog ovog poteza. Neki od fanova smatraju da bi novac trebalo uplatiti u humanitarne svrhe umesto na tortu za Janjuša, zbog njegovog nepoštovanja prema obožavateljkama.

S obzirom na to da Janjuš trenutno nije svestan ovog plana, pripadnici obezbeđenja će mu sutra doneti tortu kao iznenađenje za njegov rođendan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita

Podsećanja radi, tokom boravka u rijalitiju "Elita", Marko Janjušević Janjuš se poverio svojim cimerima o stresnom periodu kroz koji prolazi nakon gubitka svog rođenog brata Mihaila. On je istakao da i pored teškog perioda kroz koji prolazi, odlučio je da se ne okreće lekovima za smirenje.

Ja ne pijem ništa od lekova, ne pijem nikakve bensedine, neću to da pijem. Ja sam prošao kroz šta sam prošao, zato sam i bio takav u poslednje vreme - rekao je bivši košaršakš nedavno, a njegova odluka da se izbori sa stresom na prirodan način izazvala je pažnju i podršku njegovih cimera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
taki laki

12.03.2024 04:47

Stvarno su idioti koji mogu da podržavaju ovu konjina.....tačka.

Koviljka

17.03.2024 22:08

Nije mi jasno ko moze da obozava ovog balvana i smrada?