ANELINA ĆERKA PROLAZI KROZ PAKAO, U PORODIČNOJ KUĆI SE DEŠAVA HAOS: Ahmićeva saznala od Site šta joj se dešava sa Norom!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić saznala da se Asmin Durdžić odrekao ćerke Nore!

ANELINA ĆERKA PROLAZI KROZ PAKAO, U PORODIČNOJ KUĆI SE DEŠAVA HAOS: Ahmićeva saznala od Site šta joj se dešava sa Norom!

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Sita Ahmić prošle noći imala je poziv sa sestrom Aneli Ahmić u rijalitiju ,,Elita 7", a tom prilikom su se dotakli i priče koje se serviraju u Šimanovcima. Siti je zasmetalo što Aneli ne priča istinu, te ju je opomenula da priča ono što se zaista dešavalo u porodičnoj kući tokom odnosa sa Asminom Durdžićem

Aneli je saznala i da se Asmin, po rečima Site, odrekao ćerke Nore, što ju je dodatno šokiralo i nije bilo spremna na takav udarac. Sita se nadovezala i na to što Durdžić tvrdi da je ona bila sa njim intimna, na eksplicitnom video snimku koji se raširio društvenim mrežama nedavno. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Sita Ahmić poziv u Eliti 7

 

- Dobro je, ali smo svi pod stresom...Aneli, pričaj istinu i šta si pričala mami, u šta si sumnjala. Možeš da pričaš, mi znamo Aneli u šta si sumnjala - rekla je Sita.

- Znam, ne moraš mi sve govoriti - rekla je Aneli.

- I?! Unakazio me je, pišu portali da sam bila sa njim u krevetu. Ti ga štediš, maltene ga štedimo. On je Nori niko, rekao je da Nori nije otac i za to nema oprosta - rekla je Sita.

- Nema toga. Imaš nenormalnu podršku, nisi ni svesna toga, moraš da se ponašaš kao favorit. Svi ljudi koji te vređaju, imaće tužbe. Asmin je rekao da sam ja snjim na porniću, je l' ti znaš kako ije meni?! Aneli, Asmin je pustio pornić s muškarcem - rekla je Sita.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Sita Ahmić poziv u Eliti 7

 

- Kako s muškarcem, on nije gej - čudila se Aneli.

- Aneli, to je ono što si ti pričala da sumnjaš. Mi vidimo dlake na leđima da je to muškarac. On je pustio pornić i pričao da sam ja s njim na njemu, je l' znaš kako ja živim?! Ne može on ništa gore da uradi, samo u mene nije pucao. Čovek nas je uneredio lažima, ti znaš kakva sam ja i kako ja živim. Neću da te vidim da plačeš, preterali ste oboje. Ne možeš ta tvoja stanja, to je očaj. Ženo, došla si da zaradiš novac i da dođeš kući - rekla je Sita.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Au

04.03.2024 10:21

I Aneli ima nenormalnu podršku, favorit je, kaže Sita. Anita kaže da je ona ta koja pobeđuje i da je favorit, rekao joj Mića. Pa videćemo mi još svašta do kraja. Aneli reče da Asmin nije gej a Sita ljuta pa je tera da priča da jeste i da je rekla to mami. Aneli odmah uhvatila " glavnu tračaru " i sveznajućeg (Đedovića ) i ispričala opet nešto s brda - s dola, uprljala i uvukla nekog nedužnog čoveka u svoj prljsvi život i proglasila ga gejom koji je svoje novčano potraživanje kod Asmina (a koji nije imao novca ) naplatio "telesnom uslugom" . Zamislite, čovek se smeškao... i odmsh to znači da je gej (Anelin zaključak ). Nadam se da će ovaj pomenuti advokat naplatiti uslugu od Aneli kad je tuži zbog uplitanja u njegov život Zašto Sita nije ispričala i za fotografije koje su objavljene a gde se Aneli ne smeška nego ljubi neku devojku i to ne na prijateljski način ? Ima li išta lepo i čisto u Anelinoj porodici? Koferi puni novca preko granice i beg od policije, "crtice" koje Anelin udiše kao "sav normalan svet " (rekla njena mama ), muž koji možda i nije muž jer venčanja možda i nije bilo ( zar niko nije snimao taj čin ), beg od muža i Alen koji čeka, auto koji je sakriven, član porodice bio u zatvoru,... Gde je i šta je istina? Sita je noćas opet upropastila Aneli svojim savetima a glavni Sitin cilj je da Aneli uvsle Janjušu i da on bije njihove bitke i prljavštine koje iznose jedni o drugima. Beži Jaško dok možeš, tvoje dete nije odraslo a niti rođeno među ovakvim likovima kao što je Aneli i njeni bližnji.

Cilka

04.03.2024 12:43

Koliko pari za Mirom videli smo sinoc Pet minuta pricaju o podršci i plasmanu Ti si Aneli favorit moras da se doterujes imas veliku podršku A onda onako usput reci mi kako je Nora