ANELI BI JANJUŠU UNIŠTILA ŽIVOT! Maja brutalna prema AHMIĆKI! Evo šta je u trenutku izbacilo iz takta!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka sve vidi i zna!

ANELI BI JANJUŠU UNIŠTILA ŽIVOT! Maja brutalna prema AHMIĆKI! Evo šta je u trenutku izbacilo iz takta!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković iznervirala se jer je primetila da je Aneli Ahmić ignorisala Marka Janjuševića Janjuša dok su se razbuđivali, pa je rekla da bi mu ona napolju samo uništila život jer bi od njega napravila muškarca koji bi izgubio svoje ja. Maja kaže da je Aneli nervozna iz nepoznatog razloga, pa tako širi neraspoloženje svima oko sebe.

- Aneli mi je postala toliko dosadna da nemam reči! Malopre kad sam prolazila, Janjuš je nešto pita, a ona mu odgovara preko one stvari. Stavila je ruke na lice i pravi se da ga ne čuje. Ne znam šta je sa tom ženom! Ona bi njemu uništila život napolju! U to sam sigurna, jer bi on sebe izgubio u želji da njoj odovolji, a ne može. Ne vraća mu ni pet posto dobrote koju on ima prema njoj, a to se vidi iz aviona - rekla je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Pre Majine konstatacije, Aneli je zgrozila javnost time što je bila nemarna prema psu, kog je maltene 

 Aneli je menjala posteljinu, ali joj je pas Vesna u tome pravila probleme jer nije želela da se skloni s kreveta. Kad je Aneli poželela da je izbaci napolje, Vesna je urinirala po njenim rukama što je nju dodatno iznerviralo. 

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić sa psom

 

Međutim, to nije sve. Juče su Aneli i Janjuš odmarali na garnituri u Beloj kući, kada je Aneli poželela da ustane, pa zadnjicom sela Vesni na glavu, što je mnoge u trenutku zabrinulo. Aneli se odmah okrenula na drugu stranu i pomazila Vesnu po glavi, ali ovaj snimak uznemirio je korisnike društvenih mreža, koji su neprestano komentarisali ponašanje Ahmićeve.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading