TI SI OGRIZAK OD MUŠKARCA! Miona nastavlja da urniše Ša, evo šta je sad dovelo do nervnog sloma! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos se nastavlja posle dva dana pauze!

TI SI OGRIZAK OD MUŠKARCA! Miona nastavlja da urniše Ša, evo šta je sad dovelo do nervnog sloma! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Miona Jovanović opet je na ratnoj nozi sa dečkom i reperom Nenadom Aleksićem Ša, pa je rekla da je ogrizak od muškarca, samo zato što joj je skrenuo pažnju na to kako je pogledala Pavla Milevskog Pavla. Ša je odjednom skočio, iako Miona nije ništa uradila, pa je nastao karambol, ali se sve srećom brzo rešilo. 

- Šta gledaš tamo? Video sam kako si ga pogledala. Ne mogu da razumem da si to počela da radiš ispred mene! Šta ti je on rekao, kakav je to sad odnos? - počeo je Ša, pa je Miona napravila karambol:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Ša

 

- Ja ne mogu da verujem da ti meni opet praviš probleme! Ništa uradila nisam, ne mogu da verujem da si ovoliko posesivan! Ti si ogrizak od muškarca! Svakim danom sve više me teraš od sebe svojom ljubomorom! Pa jel ti shvataš da se klinci ne ponašaju ovako kako se ponašaš ti?!

Reper se posle ovih reči smirio, pa je izbegao dalju svađu, što je Miona protumačila kao pametan potez.

Podsećamo, pre dva dana, dok su ukućani uživali u slobodnoj večeri, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali novu dramu. Miona je zamerila reperu što želi da frizira cimere, pa mu je zabranila bilo kakav kontakt sa ženama u kući, a on se momentalno ogradio.

Iako je Ša taj koji uglavnom ljubomoriše zbog ovakvih stvari, čini se da i Mioni smeta bilo kakva komunikacija sa ženama, pa mu je stavila do znanja da neće dozvoliti da ga vidi u društvu učesnica Elite. 

Ša joj je pravdao, a potom shvatio da Jovanovićeva namerno iznuđuje raspravu i da samo želi svađu, kako bi "prekinula" monotoniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
djole

21.02.2024 13:29

Sa zaista nije sam, bezi devojko od njega mada i ti nisi bas neka cvecka