SITA AHMIĆ POTPUNO PROVALJENA: Snimak koji dokazuje da je VELIKI FAN Maje Marinković - SKANDALOZNI DOKAZ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić totalno provaljena!

SITA AHMIĆ POTPUNO PROVALJENA: Snimak koji dokazuje da je VELIKI FAN Maje Marinković - SKANDALOZNI DOKAZ! (VIDEO)

Foto: www.youtube/Zadruga Official, ATA images

Na društvenim mrežama se nedavno pojavio snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Naime, na Instagramu je osvanuo video koji navodno dokazuje da je starleta Sita Ahmić veliki fan poznate rijaliti zvezde Maje Marinković, i to pre nego što je počeo rijaliti "Elita".

 

 


U snimku koji je brzo postao viralan, može se videti Sita Ahmić kako na svom profilu deli fotografije i citate Maje Marinković, sa očiglednim oduševljenjem. Ova neočekivana otkrića su izazvala različite reakcije među korisnicima društvenih mreža, a mnogi su izrazili iznenađenje što je Sita Ahmić već bila fan Maje Marinković pre nego što su se njih dve srele u "Eliti".

Interesantno je primetiti kako su društvene mreže postale platforma na kojoj se javno izražava obožavanje poznatih ličnosti, a snimak Site Ahmić samo je jedan od primera te povezanosti. Ovaj slučaj baca novo svetlo na fenomen uticaja rijalitija na popularnost učesnika, ali i način na koji se javne ličnosti promovišu pre ulaska u rijaliti svet.
 

 

 

Foto: ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić i Aneli Ahmić

 

Nakon što je ovaj snimak postao viralan, mnogi fanovi i pratitelji društvenih mreža nisu krili svoje iznenađenje i oduševljenje ovim neočekivanim otkrićem. Takođe, javne ličnosti su se oglasile povodom ovog događaja, izražavajući svoje mišljenje o fenomenu obožavanja poznatih ličnosti putem društvenih mreža.

Ovo otkriće dodatno budi interesovanje javnosti za rijaliti "Elita", jer se postavlja pitanje kako će se odnos između Site Ahmić i Maje Marinković odraziti na njihovo učešće u ovom popularnom šou programu. Da li će njihov prethodni "fan-odnos" iz društvenih mreža imati uticaj na njihovu interakciju u rijalitiju, ostaje da vidimo.

 

Snimak koji je pokazao da je Sita Ahmić bila veliki fan Maje Marinković pre ulaska u rijaliti "Elita" izazvao je živahne reakcije javnosti i postao predmet interesovanja na društvenim mrežama. Ovo otkriće baca novo svetlo na fenomen obožavanja poznatih ličnosti putem društvenih mreža i sigurno će imati uticaja na dinamiku odnosa između učesnika rijalitija "Elita". Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo dalji razvoj događaja u ovom popularnom televizijskom formatu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading