OTEO MI JE TELEFON I RAZBIO GA O ZID! Jovana Cvijanović se prisetila agresivnog dečka, evo zbog čega je besneo!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam mogla pre toga ni da posumnjam da je spreman da dobije takav napad agresije!

OTEO MI JE TELEFON I RAZBIO GA O ZID! Jovana Cvijanović se prisetila agresivnog dečka, evo zbog čega je besneo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Jovana Cvijanović kaže da je dečko jednom prilikom sumnjao da ga vara, pa joj je razlupao telefon o zid. Ona tvrdi da je tada primetila kod njega da je agresivan, zbog čega je rešila da tu toksičnu vezu privede kraju.

- Taj momak je bio jezivo ljubomoran i jedva da sam uspela da pobegnmem od tog toksičnog odnosa. On je sumnjao da ga varam, za jednog mog prijatelja nije verovao da mi je stvarno drug, već je mislio da smo zajedno. Nisam čoveka mogla da ubedim šta se zapravo dešava i to je bilo strašno. Nisam mogla pre toga ni da posumnjam da je spreman da dobije takav napad agresije - počela je Cvijanovićka pre učesnicima Elite u dvorištu imanja, pa je dodala:

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

 

- Kad smo jednom prilikom ležali na krevetu stigla mi je poruka od druga. Napisao je nešto u fazonu kad treba da damo novac koji smo spremali za drugaricin rođendan. On je samo video deo poruke u kojoj je pisalo: "Jovana kad se vidimo?". Tad je usledio napad ljubomore, takav da sam se ja sledila! Dečko mi je samo oteo telefon iz ruke i bacio ga u zid! Mislim da se raspao na hiljadu delova, to je baš bilo strašno. Ne volim da se sećam te veze. Za mene je to bilo traumatično iskustvo. 

Inače, Cvijanovićka je navodno bila sa nekoliko javnih ličnosti sa domaće estrade. Dovođena je u vezu sa MC Stojanom i Peđom Medenicom, a bilo je reči i o raznim sportistimna. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading