UČESNICA ELITE PROGANJALA TEODORU DŽEHVEROVIĆ: U programu uživo saopšteni detalji o TUŽBI!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević saopštio šok informacije u programu uživo!

UČESNICA ELITE PROGANJALA TEODORU DŽEHVEROVIĆ: U programu uživo saopšteni detalji o TUŽBI!

Foto: ATA Images, Shutterstock

U sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević otkrio je takmičarima da je porodica Anđele Šparavalo iznela brojne optužbe na račun Bojane Pavlović, a jedna od njih je bila da je proganjala pevačicu Teodoru Džehverović i da zbog toga trenutno ratuje sa Anđelom Rankovićem

U Beloj kući svi su ostali u šoku, a Bojana je najavila da će tužiti Anđelinu porodicu zbog svega što su izneli o njoj. 

- Tvoja majka je našla dokaze da se Bojana lečila od alkohola, imaju dokaze, kažu, da si tukla svaku devojku bivšu, da nju čekaju batine - otkrio je Milan Milošević.

- Za sve to ide tužba, na sudu se vidimo - poručila je Bojana.

- Rekao je da si upala kod Teodore Džehverović u garderobu u bekstejdžu jer ti nije odgovarala na poruke, da si je proganjala...Na portalima postoje vesti da si proganjala Teodoru i povezali su da zbog toga mrziš Anđela - nastavio je voditelj Milan Milošević.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

- To nema veze s tim. Ja nikada nisam ni bila na nastupu Teodore Džehverović, nikada je nisam videla uživo...Mene boli k*rac čiji su ovo roditelji. Nikada nisam imala bilo koje posledice. Ja sam u studentskim danima pila, tu sam presekla i to je to. Nikada nisam bila nasilna prema devojkama. Kada vidim sve ovo, vidim koliko lažu - govorila je Bojana. 

- Malopre je rekla: "Jedino ako su te dokaze nabavili nelegalnim putem" - umešao se Anđelo.

- Ja se sećam te situacije, ja sam stala na stranu mojih prijatelja, branila sam društvo, ali nisam nikada pretukla nekoga - dodala je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading