JANJUŠ SAOPŠTIO DA JE IZGUBIO BRATA: Maja završila u SUZAMA, Aneli se izbezumila!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk u Beloj kući!

JANJUŠ SAOPŠTIO DA JE IZGUBIO BRATA: Maja završila u SUZAMA, Aneli se izbezumila!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila. Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

Produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije "Pitanja novinara" u Belu kuću da se vrati Janjuš, kao što su danas tokom dana zvanično saopštili.

- Verujem da ne znate, reci ću vam sta se desilo i zašto me nije bilo. Ne zapitkujte me puno, tu sam pa ćemo da vidimo. Najveća tragedija, izgubio sam brata. Družićemo se i pričati, toliko od mene. Vi slobodno nastavite, nemate šta više - rekao je Janjuš. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš

Za to vreme Maja Marinković je plakala, a Aneli Ahmić nije i samo je gledala u pod.

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Inače, Janjuš je napustio Elitu, kada mu je produkcija saopštila da je njegov mlađi brat izvršio samoubistvo, a Aneli Ahmić nije mogla ni da sluti šta se dogodilo, kao ni ostatak njegovim cimera sa kojima je živeo u Beloj kući, koji će večleras saznati pravu istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading