ŠOK! Aleksandra Nikolić dobila poruku od MAJKE, samo joj poručila da ODLAZI!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić objavila je prepisku sa majkom!

ŠOK! Aleksandra Nikolić dobila poruku od MAJKE, samo joj poručila da ODLAZI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vest koja je uzdrmala domaću javnost stigla je iznenada. Trudna starleta Aleksandra Nikolić objavila je prepisku sa svojom majkom, Slovenkom Lunis. Ova vest je izazvala veliku pažnju, ne samo zbog Aleksandrinog stanja, već i zbog sadržaja poruka koje je razmenila sa svojom majkom.

 

 

U prepisci koju je Aleksandra podelila sa javnošću, njena majka Lunis otkriva da planira da najverovatnije napusti Srbiju. Ova vest je iznenadila mnoge, posebno jer je Lunis veoma poznata ličnost u Srbiji. 

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Aleksandra, koja je trenutno u drugom stanju, izgleda da je bila jednako iznenađena ovom vesti kao i svi ostali. U prepisci koju je objavila, vidi se da je bila šokirana kada je saznala za majčine planove. Međutim, ona je takođe izrazila podršku svojoj majci i rekla da će joj nedostajati.

- Hvala sine moj, ovo sam kupila tu... Za ostalo idem u... u januaru, voli te majka, kraljice moja - glasila je poruka. 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati. Bez obzira na sve, nadamo se da će Aleksandra imati mirnu trudnoću i da će se uspešno prilagoditi novonastaloj situaciji. Takođe se nadamo da će Lunis pronaći sreću na novom mestu i da će uspeti da održi blisku vezu sa svojom ćerkom i unukom, bez obzira na fizičku udaljenost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading