NAJGNUSNIJE GADOSTI ANITE STANOJLOVIĆ: Matorina najbolja prijateljica razvezala jezik, ovo čak ni Jovana nije znala!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matorina najbolja prijateljica se oglasila za medije, pa otkrila šta zna o Aniti Stanojlović.

NAJGNUSNIJE GADOSTI ANITE STANOJLOVIĆ: Matorina najbolja prijateljica razvezala jezik, ovo čak ni Jovana nije znala!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici "Elite" danas su komentarisali ukućane, koji su se najviše promenili od početka rijalitija, a tokom sastanka, došlo je do žestoke svađe još uvek zakonitih supružnica - Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Naime, Anita je odlučila da stane na put Matoroj, pa je u sve umešala i njenu najbolju prijateljicu, a izlaganje Stanojlovićeve izazvalo je totalni haos u Beloj kući.

Tamara Marić, dugogodišnja prijateljica i venčana kuma učesnice "Elite", oglasila se prvi put za medije:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- Taj dan kada je napravila veštačku scenu i došla da spava kod mene, Matoru sam obavestila o tome. Pričali smo jako kratko o uopštenim temama, a ja sam ta koja sam prokomentarisala da je Jovana naivna i da se nadam da se nije zeznula u proceni sa njom. Jovana je neko ko je jako transparentan, Šimanovci su njena kuća, osoba je koja nema nikakve tajne, a pogotovo ne nešto čime može da je neka tamo Anita iz nekog potoka il odakle je već ,,drži u šaci”. Čula sam da kaže da sam pričala i o njenoj porodici. Nadam se da je ustala kad je pričala o njima. Što se mene tiče, nek ustane i nek kaže šta sam ja to njoj rekla, pošto danima pominje, nadam se da je imala dosta vremena da smisli neku laž. Ili će lupetati laži ili blefira jer zna da je Jovana slaba na mene. Aniti sam rak rana, i sama je u emisijama pričala da se plaši mene. Nije bilo potrebe da me se plaši, do današnjeg dana. Ja imam neke kodekse, pa sve gadosti koje znam o njoj neću ovde pričati jer o njenom detetu mislim očigledno više nego ona - poručuje Tamara.

Ona tvrdi da je Anita još napolju pokušala da im pokvari prijateljstvo.

- Jovana je moja drugarica preko 15 godina, ja se na nju ne ljutim što kad se zaljubi ne razmišlja ni sa čim nego samo sa emocijom prema toj osobi. Anita je napolju pokušala da nas razdvoji, nije uspela. Sad šmekerka pokušava i unutra, jer kao svaka kukavica zna da joj ovih jos šest meseci, koliko će biti unutra, ne mogu odgovoriti i poklopiti je onako kako je bila poklopljena sa moje strane sve vreme napolju. Kukavica najobičnija, možemo reći da je mlada, pa da ne zna sa kim se zakačila. Svakako da joj je bilo bolje da se uhvatila za dalekovod nego za mene, ja sam malo teža kategorija!

- Jovana je u teškom stanju ,dosta udaraca je primila koje nije očekivala, žao mi je što se nalazi u ovoj situaciji u kojoj je. Sve da Jovana nasedne u ovom trenutku očaja na patetične Anitine laži i blefiranja, Jovana je neko ko će zauvek biti moja drugarica. Nije se rodio taj koji naše prijateljstvo može uzdrmati, a kamoli da tu bude neka fuš lezbijka iz nekog potoka. A mogu i za kraj reći da je Jovana na pogrešnoj adresi kad smo kod ljudi koji su imali veze sa svime ovim napolju, verujem da će se iznenaditi i podržavam je u tome da se osveti svakom ko je deo ove već dosadne priče - govori ona za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading